Με… τα οπίσθιά της και φλούο εσώρουχα «έριξε» η Μίντλετον τον πρίγκιπα!

«Πιπεράτες» αποκαλύψεις σε βιβλίο για το Παλάτι

​«Φωτιές» ανάβει στο Παλάτι ακόμα ένα βιβλίο, σύμφωνα με το οποίο η Κέιτ Μίντλετον είχε σκοπό της ζωής της να «τυλίξει» τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, τον οποίο «έριξε» με… συμβουλές της μητέρας της, αλλά και δείχνοντας τα οπίσθιά της!

Το βιβλίο «Game of Crowns», του δημοσιογράφου Κρίστοφερ Άντερσεν, ξεμπροστιάζει τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, ωστόσο, αίσθηση προκαλούν όσα αναφέρει για την ατίθαση πλευρά της δούκισσας του Κέιμπριτζ.


(Κάρολ Μίντλετον: κατά το βιβλίο, ήταν αποφασισμένη η κόρη της να παντρευτεί τον πρίγκιπα)

Στις σελίδες του βιβλίου αποκαλύπτονται οι δολοπλοκίες της Κάρολ Μίντλετον ώστε η κόρη της να γίνει η αγαπημένη του πρίγκιπα. Χαρακτηρίζοντάς την «βασίλισσα της στρατηγικής», ο δημοσιογράφος - συγγραφέας υποστηρίζει πως η Κάρολ αποφάσισε να στείλει την κόρη της στο πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους και όχι σε εκείνο του Εδιμβούργου, όπως αρχικά είχαν επιλέξει, ώστε να βρεθεί στο πλευρό του «γαλαζοαίματου».


(Μία από τις πόζες που η Κέιτ θα ήθελε να... εξαφανιστούν)

Κατά τον ίδιο, φοβούμενη ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ενδεχομένως να παρατούσε την Κέιτ, η Κάρολ έβαλε την κόρη της «παιχνίδι», στέλνοντάς της σε διάφορες εκδηλώσεις στις οποίες εκείνος ήταν παρών.


(Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ ζευγάρι, τον καιρό που ήταν φοιητές)

Μάλιστα, όταν χώρισαν, το 2007, η Κάρολ ανέλαβε για ακόμα μία φορά δράση: έπεισε την κόρη της να κάνει τα πάντα ώστε να ζηλέψει ο Ουίλιαμ, με αποτέλεσμα εκείνη να… ξεσαλώνει στα κλαμπς, αλλά και να απαθανατίζεται -δήθεν τυχαία- σε τολμηρές πόζες! Μάλιστα, από αυτή την «τακτική» έμειναν οι γνωστές φωτογραφίες που με τα φωσφοριζέ ρούχα και τα διχτυωτά καλσόν, που ακόμη «στοιχειώνουν» τη δούκισσα!

Σαν να μην έφταναν αυτά, το βιβλίο επικαλείται πρώην σύντροφο της Κέιτ Μίντλετον, σύμφωνα με τον οποίο η σύζυγος του Ουίλιαμ έχει ένα παθολογικό «κουσούρι»: της αρέσει να δείχνει τα οπίσθιά της, κάτι που, σύμφωνα με όσα λέει, έκανε τουλάχιστον 90 φορές όταν ήταν ζευγάρι!


(Ατύχημα λόγω αέρα ή αγαπημένη συνήθεια της δούκισσας;)

Δείτε στο βίντεο το σχετικό ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο του Star