Video: Πασίγνωστη ηθοποιός πέταξε κάτω τον γιο της όταν αποκάλυψε την ηλικία της on camera!

Έκλεισε τα 44 της και το γιόρτασε με ένα πάρτι… υπερπαραγωγή, με θέμα τα λεμόνια

​Γενέθλια είχε στις 10 Ιουλίου μια από τις πιο σέξι και εκρηκτικές γυναίκες της διεθνούς showbiz. Για την Σοφία Βεργκάρα ο λόγος, η οποία έκλεισε τα 44 της και το γιόρτασε… δεόντως, με ένα πάρτι-υπερπαραγωγή.


Όπως θα δείτε τόσο στις φωτογραφίες όσο και στα video που δημοσίευσε η Λατίνα σταρ σε Instagram και Snapchat, ο στολισμός ήταν άκρως εντυπωσιακός, με την παραμικρή λεπτομέρεια να είναι καλά προσεγμένη και τακτοποιημένη.


Κύριο θέμα του πάρτι; Η Ιταλία και τα… λεμόνια, τα οποία κυριαρχούσαν παντού στο στολισμό.

(Για τα γενέθλια της, η Βεργκάρα επέλεξε μια Dolce & Gabbana δαντελένια φούστα, αξίας 918 ευρώ)


Όπως είναι φυσικό, από το πλευρό της δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο 39χρονος κούκλος σύζυγός της Τζο Μανγκανιέλο, με τον οποίο παντρεύτηκαν πριν από οχτώ μήνες, και ο 23χρονος γιος της Μανόλο Γκονζάλεζ, καρπός του έρωτα της από τον πρώτο της σύζυγο, Τζο Γκονζάλεζ.


Και επειδή η Σοφία Βεργκάρα εκτός από κουκλάρα είναι και ακομπλεξάριστη, δεν δίστασε να σπάσει πλάκα με τον 23χρονο γιο της, ο οποίος αστειεύτηκε με την ηλικία της μητέρα του και πήγε να … «αποκαλύψει» πως είναι 44! Δεν πρόλαβε όμως να ολοκληρώσει την φράση του, καθώς η Λατίνα σταρ του έριξε μια σπρωξιά και τον έριξε κάτω!

(Η Βεργκάρα με τον γιο της)


Εν τέλει ο Μανόλο συμβιβάστηκε και… έγραψε κάτω από την λεζάντα του video αστειευόμενος πως η μαμά του έκλεισε τα 18!

















ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.