Το κορίτσι και… το άλογο: Πασίγνωστη καλλονή φωτογραφίζεται ΟΛΟΓΥΜΝΗ πάνω στο άτι

Τα πέταξε όλα για χάρη το�� «Harper’s Bazaar»

​Γυμνή για χάρη της… τέχνης έμεινε η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, η οποία τα πέταξε ΟΛΑ, καβάλησε ένα άσπρο άλογο και πόζαρε στον φακό του «Harper’s Bazaar».


Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, η 25χρονη καλλονή που εργάζεται ως ηθοποιός και μοντέλο, έβαλε μπροστά στα γυμνά της στήθη τα μακριά της μαλλιά ώστε να κρύψει τα… βασικά, και ανέλυσε την γυναικεία γύμνια όπως εκείνη την «βλέπει»:


«Μια γυναίκα μπορεί να αναζητά προσοχή και παράλληλα να περνά το μήνυμά της. Αυτά τα δυο δεν χρειάζεται να είναι αποκλειστικά αμοιβαία».


Να σημειώσουμε πάντως, πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Έμιλι Ραταϊκόφσκι προσπαθεί να περάσει το μήνυμα της μένοντας τσίτσιδη.


Το ίδιο έκανε και τον περασμένο Μάρτιο, όταν γδύθηκε και έβγαλε selfie στο μπάνιο, ώστε να υποστηρίξει την Κιμ Καρντάσιαν που βρέθηκε εν μέσω πυρών επειδή έπραξε το ίδιο.


Τότε είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως «κυριαρχεί η ιδέα ότι αν ένας άνδρας απολαμβάνει την γυμνή φωτογραφία μιας γυναίκας, ή αν του αρέσει η κοντή σου φούστα, τότε σου “παίρνει” κάτι. Αυτό δεν είναι σωστό. Το σεξ είναι φυσιολογικό. Η επιθυμία είναι φυσιολογική. Η προσοχή είναι φυσιολογική και αυτό είναι ΟΚ!»