VIDEO από το πάρτι γενεθλίων της Λίντσεϊ Λόχαν στη Μύκονο-Η εντυπωσιακή είσοδος

Ρόλο… bodyguard ανέλαβε ο 23χρονος μεγιστάνας αρραβωνιαστικός της

​Τα τριακοστά της γενέθλια στη Μύκονο γιόρτασε όπως έχει ήδη γράψει το star.gr η Λίντσεϊ Λόχαν.

Η διάσημη ηθοποιός, επέλεξε το «Νησί των Ανέμων» το οποίο επισκέπτετ��ι συχνά πυκνά, ώστε να σβήσει τα κεράκια και να καλωσορίσει την τρίτη δεκαετία της ζωής της.


Όπως θα δείτε και στο video του «Mykonos Live TV», το «κακό» κορίτσι του Χόλιγουντ έφτασε στο Rakkan στο Καλό Λιβάδι με καμπριολέ όχημα.

Φορώντας ένα υπέρλαμπρο μίνι φόρεμα, απέφυγε να κάνει την παραμικρή δήλωση, ακόμα και όταν η ρεπόρτερ του «Mykonos Live ΤV» της τραγούδησε το «Happy Birthday».


Στο πλευρό της, ήταν και ο 23χρονος, γιος μεγιστάνα και δισεκατομμυριούχος αρραβωνιαστικός της, Ιγκόρ Ταραμπάσοβ,ο οποίος μάλιστα ενοχλήθηκε από τις κάμερες και τους παπαράτσι, αναλαμβάνοντας χρέη… bodyguard.


Όπως θα δείτε και στο video, τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, ενώ η είσοδος σε δημοσιογράφους και φωτογράφους είχε απαγορευτεί, με τον αρραβωνιαστικό της Λόχαν να παίζει πολλές να απομακρύνει τους δημοσιογράφους από την είσοδο του μαγαζιού. Οι καλεσμένοι, ξένοι και Έλληνες, μετά βίας ξεπερνούσαν τους 80, ανάμεσα στους οποίους ήταν μέλη της οικογένειάς της 30χρονης ηθοποιού.

(Φώτο αρχείου: Με τον πάμπλουτο αρραβωνιαστικό της)







ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.