Κέιτ Μος:Με see-through σουτιέν στο μπαλκόνι και την κυτταρίτιδα να κάνει πάρτι!ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ερωτική απόδραση στη Βενετία για την 42χρονη καλλονή με τον 29χρονο σύντροφό της

Σε μια από τις πιο ρομαντικές πόλεις του κόσμου απέδρασαν Κέιτ Μος και Νικολάι Φον Μπίσμαρκ, λίγες εβδομάδες μετά την επανασύνδεσή τους.


Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η 42χρονη καλλονή είχε χωρίσει για ένα διάστημα από τον 29χρονο Κόμη (που του αρέσει να πίνει αίμα) και τον είχε στείλει σε κλινική αποτοξίνωσης.


Λίγο καιρό μετά την κρίση στη σχέση του και την έξοδο του Νικολάι από την κλινική όπου «πάλεψε» με τα πάθη και τις εξαρτήσεις του, το ζευγάρι εθεάθη στη Βενετία, με την Κέιτ Μος να είναι ανανεωμένη και άκρως απελευθερωμένη.


Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, το 42χρονο πρώην super model δεν δίστασε να βγει στο μπαλκόνι φορώντας μαύρα see-through εσώρουχα, με αποτέλεσμα να δούμε… ΤΑ ΠΑΝΤΑ.


Άβαφη και άκρως αποκαλυπτική, αδιαφορώντας για τους παπαράτσι που την απαθανάτιζαν με αδαμιαία περιβολή, η Κέιτ Μος απαθανάτιζε το τοπίο με το κινητό της.


Εκτός πάντως από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου, οι φωτογράφοι την τσάκωσαν και στην παραλία (εκεί ήταν «ντυμένη») να φορά ένα leopard bikini Heidi Klein αξίας 102 ευρώ.


Με την κοιλιά της φουσκωμένη και χαλαρωμένη από τις πολλές καταχρήσεις, η 42χρονη καλλονή απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα, κάνοντας ηλιοθεραπεία με τα πόδια ορθάνοιχτα (να διαβάζει την Vogue), με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η κυτταρίτιδα και η χαλάρωση στο πίσω μέρος των ποδιών της.