«Είναι γελοίος και αγενής»: Η άγνωστη κόντρα Μάικλ Τζάκσον – Πρινς!

Ηχητικό ντοκουμέντο επιβεβαιώνει τις φήμες των ’80s

Τον αστικό μύθο της δεκαετίας του ’80, που ήθελε τον Μάικλ Τζάκσον και τον Πρινς να είναι «στα μαχαίρια», επιβεβαιώνει ένα ηχητικό ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, στο οποίο ο Τζάκσον καταφέρεται εναντίον του συναδέλφου του.

Στο ηχητικό, που καταγράφθηκε το 1988 για την αυτοβιογραφία του Τζάκσον, «Moonwalker» και έφερε στο φως η εφημερίδα «Mirror», ο αείμνηστος καλλιτέχνης μιλά ανοικτά για την κόντρα του με τον Πρινς, η οποία φέρεται να ξεκίνησε μετά την άρνησή του να συμμετάσχει στο πασίγνωστο φιλανθρωπικό τραγούδι «We Are The World» (κυκλοφόρησε το 1985, σε σύνθεση Μάικλ Τζάκσον και Λιονέλ Ρίτσι, για τα παιδιά που πέθαιναν από την πείνα στην Αφρική, έγινε no1 στα charts πολλών χωρών και βραβεύτηκε ακόμα και με Grammy).

«Νιώθει σαν ανταγωνιστής μου. Ελπίζω να αλλάξει τη συμπεριφορά του γιατί θα πονέσει. Είναι ένας τύπος που θα μπορούσε να αυτοκτονήσει ή κάτι τέτοιο», ακούγεται να λέει ο Τζάκσον και συνεχίζει: «είναι τόσο πολύ αγενής! Ένας από τους πιο αγενείς ανθρώπους που έχω γνωρίσει… Έχει υπάρξει πολύ κακός με μένα και την οικογένειά μου».

Μάλιστα, ο «βασιλιάς της ποπ» δεν διστάζει να κοροϊδέψει τον Πρινς για το ατύχημα που είχε στη σκηνή ενός μουσικού αφιερώματος στον Τζέιμς Μπράουν, στο Λος Άντζελες, το 1983, λέγοντας «ήταν γελοίος. Ήταν αστείος. Ντρεπόμουν για τον ίδιο!».

Πάντως, παρά την αντιπάθεια, τους δύο θρυλικούς καλλιτέχνες ένωσε ο θάνατος: και οι δύο «έφυγαν» άδοξα, από υπερβολική δόση φαρμάκων, με διαφορά επτά ετών…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευρήματα - σοκ για τον Μάικλ Τζάκσον: Παιδική πορνογραφία,σεξ με ζώα και σαδομαζοχιστικά εργαλεία

Αυτό είναι το μυστικό δωμάτιο όπου ο Τζάκσον δελέαζε μικρά παιδιά!