ΒΙΝΤΕΟ: Συνέλαβαν γνωστό τραγουδιστή εξαιτίας… μιας λέξης!

Μπελάδες με τη Δικαιοσύνη μετά από live εμφάνισή του

Από τη σκηνή… στο κελί, εξαιτίας ενός στίχου, βρέθηκε πασίγνωστος τραγουδιστής, που συνελήφθη αμέσως μετά την εμφάνισή του!

Η «κουλή» σύλληψη, η οποία κάνει το γύρο του κόσμου προκαλώντας έντονες αντιδράσεις, έγινε το βράδυ του Σαββάτου, στην Καραϊβική, όπου και εμφανίστηκε ο 50 Cent. Αφού διασκέδασε τους περίπου 40.000 θεατές, o γνωστός ράπερ οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, εξαιτίας της λέξης «motherf@cker», η οποία περιλαμβάνεται στους στίχους της μεγάλης επιτυχίας «P.I.M.P», που κυκλοφόρησε το 2003.

Το πρωί της Κυριακής, ο 50 Cent -ο οποίος, όπως φαίνεται σε βίντεο από τη βραδιά, απομάκρυνε το μικρόφωνο από το στόμα του τη στιγμή της επίμαχης λέξης- εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου, όπου πλήρωσε εγγύηση 1.600 ευρώ για να αφεθεί ελεύθερος.

Σε δήλωσή του για το συμβάν, ο εκπρόσωπος του τραγουδιστή υποστήριξε πως η ευθύνη για τη λέξη που ενόχλησε τις Αρχές ανήκει στο DJ που δεν είχε την «καθαρή» εκτέλεση του τραγουδιού (δηλαδή χωρίς τη βρισιά), προσθέτοντας ότι το πάθημα «στο μέλλον ο 50 Cent θα αφήνει τους motherf@ckers στις ΗΠΑ»!

Δείτε στο βίντεο τη στιγμή που προκάλεσε μπελάδες