Μαρία Ιωαννίδου: «Έχω κατάθλιψη! Μαδάω, πέφτουν τα μαλλιά μου, τα τσίνορά μου»

Η εξομολόγηση για τις οικονομικές της δυσκολίες

Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, οι οποίες την αναγκάζουν να πουλήσει το σπίτι της, μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου, αποκαλύπτοντας πως έχει κατάθλιψη και χάνει τα μαλλιά της!

Όπως έχει γράψει το star.gr, η ηθοποιός και δασκάλα χορού έχασε τη σχολή της στη Γλυφάδα, έχοντας χρέη που ξεπερνούν τα 100.000 ευρώ, ενώ παράλληλα κινδυνεύει να μείνει στο δρόμο.

«Θα γίνει σούσουρο με αυτό που θα πω, αλλά θα το πω. Έχω κατάθλιψη! Όλη η Ελλάδα έχει κατάθλιψη, δεν είναι θέμα, αλλά εγώ το έπαθα από αυτό. Μαδάω ολόκληρη! Πέφτουν τα μαλλιά μου, τ�� τσίνορά μου, όλα», είπε η Μαρία, σε δημοσιογράφους που την ρώτησαν αν υπάρχει θετική εξέλιξη στο θέμα του σπιτιού που κινδυνεύει να χάσει.

Παράλληλα, η ηθοποιός δεν έκρυψε ότι τα λεφτά που χρωστάει είναι… δύο σπίτια, ενώ ζήτησε να μην της κάνουν άλλες ερωτήσεις γι’ αυτό το θέμα και κατέληξε: «είμαι σε πολύ δύσκολη θέση… Με κλέψανε! Το λέω καθαρά, έγινε κλοπή. Έβαλα ακατάλληλους ανθρώπους και έκανα ακατάλληλα συμβόλαια! Τι να πω, είμαι πανηλίθια... Έβαλα λάθος ανθρώπους να διαχειρίζονται τα οικονομικά μου! Έχω κινηθεί νομικά, αλλά τίποτα. Μου είπαν ότι δεν μπορώ να βοηθηθώ άλλο».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Μαρία Ιωαννίδου!