Η Εύα Μέντες ΓΕΝΝΗΣΕ και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!

Δεύτερη φορά μαμά λίγες ημέρες αφότου μαθεύτηκε η εγκυμοσύνη

Στα μέσα Απριλίου είδε το φως της δημοσιότητας το ότι ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Εύα Μέντες περιμένουν το δεύτερο παιδί τους και, σχεδόν είκοσι μέρες μετά, έγινε γνωστό πως η ηθοποιός… γέννησε!

Η 42χρονη ηθοποιός και ο 35χρονος σύντροφός της, που είναι ζευγάρι εδώ και 5 χρόνια, απέκτησαν κοριτσάκι, σχεδόν 1,5 χρόνο μετά τον ερχομό της κόρης τους Εσμεράλντα.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, η Εύα γέννησε, σε κλινική της Σάντα Μόνικα ατην Καλιφόρνια, στις 29 Απριλίου, μερικές ημέρες αφότου έγινε γνωστό πως περιμένει τον πελαργό, όπως είχε γράψει το star.gr, ενώ η νεογέννητη πήρε το όνομα Αμάντα Λι.

Μάλιστα, τα γεννητούρια ήρθαν τη στιγμή που η ηθοποιός θρηνούσε για το θάνατο του αδερφού της, μετά από «μάχη» με τον καρκίνο!



Στο μεταξύ, την Κυριακή που μας πέρασε, ο Ράιαν, η Εύα και η Εσμεράλντα έκαναν οικογενειακή βόλτα, με την ηθοποιό να κρύβει τη σιλουέτα της φορώντας ένα oversized πανωφόρι… «Ο Ράιαν κρατούσε στα χέρ��α του την Εσμεράλντα. Έχει μεγαλώσει πολύ και μοιάζει στον μπαμπά της!», είπε πηγή στο «Us magazine».

φωτογραφίες από την «Daily Mail»