H θρυλική πορεία των Rolling Stones σε μία έκθεση στο Λονδίνο

«Η ζωή μου πέρασε μπροστά από τα μάτια μου» ανέφερε ο Μικ Τζάγκερ

​Τα 50 χρόνια της καριέρας των Ρολινγκ Στοουνς σε μια μεγάλη έκθεση, στην γκαλερί Σαάτσι στο Λονδίνο...Πάνω από 500 εκθέματα αφηγούνται την ιστορία ενός από τα μεγαλύτερα ροκ συγκροτήματα όλων των εποχών και από τα εγκαίνια δε θα μπορούσαν να λείψουν ο Μικ Τζάγκερ και η παρέα του, άρτι αφιχθέντες από την Κούβα όπου έδωσαν ιστορική συναυλία.

«Είδα μερικά από τα αγαπημένα μου ρούχα και τότε κατάλαβα τι έχουν βρει. Είπα "Άει στο καλό. Να που είχα αφήσει αυτές τις μπότες"Ούτε που θυμόμουν ότι κρατούσα ημερολόγιο κι εκεί μέσα υπάρχει ένα» είπε ο χαρακτηριστικά ο κιθαρίστας, Κιθ Ρίτσαρντς.

Στη γκαλερί έχει στηθεί αναπαράσταση των παρασκηνίων από τις συναυλίες αλλά και το ακριβές αντίγραφο του μικρού διαμερίσματος στο Τσέλσι όπου έμεναν οι Στόουνς το 1962, πριν γίνουν διάσημοι.

«Η ζωή μου πέρασε μπροστά από τα μάτια μου...Το διαμέρισμα το είδα πριν λίγες μέρες και το άλλαξα λίγο» ανέφερε ο Μικ Τζάγκερ.

Εκατοντάδες φαν υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τους Τζάγκερ, Ριτσαρντς, Γουντ και Γουότς, που όχι μόνο δεν αποσύρονται αλλά και σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν και νέο άλμπουμ μέσα στη χρονιά.... Εκεί ήταν και τα παιδιά τους, η Τζόρτζια Μέη Τζάγκερ και ο Τζέημς Τζάγκερ.

Δίπλα στον Ρόνι Γουντ η εγκυμονούσα σύζυγός του... Εκεί και η οικογένεια του Μπιλ Γουάιμαν που αποχώρησε από το γκρουπ το 1993.

Η είσοδος στην έκθεση κοστίζει 26 ευρώ.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star