Χαμός με την Σελίν Ντιόν και την «δημοσία δαπάνη» κηδεία του συζύγου της

Η 48χρονη σταρ χρέωσε το κράτος με ένα υπέρογκο ποσό

​Ο κακός χαμός έχει γίνει στον Καναδά με την «δημοσία δαπάνη» κηδεία του συζύγου της Σελίν Ντιόν!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο 73χρονος Ρενέ Αντζελίλ πέθανε στις 14 Ιανουρίου μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.


Για τα έξοδα της κηδείας του, το Κεμπέκ προσφέρθηκε να διαθέσει το ποσό των 45-75.000 ευρώ (όσο διαθέτει παραδοσιακά), ώστε η κηδεία του Ανζελίλ να γίνει δημοσία δαπάνη.


Έλα όμως που η κυβ��ρνηση του Καναδά δεν φανταζόταν ότι η Σελίν θα ξεπερνούσε κατά πολύ το προβλεπόμενο κόστος!


Όπως αναφέρει ο ραδιοφωνικός σταθμός Μόντρεαλ 98,5FM, το Κεμπέκ πρότεινε στην 48χρονη τραγουδίστρια να πληρώσει τα έξοδα της κηδείας, η Ντιόν το δέχτηκε και αμέσως μετά η εταιρεία παραγωγής της διάσημης τραγουδίστριας και του συζύγου της (Production Feeling) «πήρε την κατάσταση στα χέρια της».


Θέλετε να μάθετε τι… λογαριασμό έστειλε η Production Feeling στην κυβέρνηση του Καναδά; 475.000 ευρώ, ποσό ήταν δέκα φορές υψηλότερο σε σύγκριση με άλλες αντίστοιχες κηδείες, καθώς η εταιρεία της Σελίν Ντιόν ζητούσε κυρίως να πληρωθούν οι δαπάνες πρόσληψης μιας ιδιωτικής εταιρείας ασφαλείας, αν και η Πολιτεία είχε κινητοποιήσει αρκετούς αστυνομικούς.


Τι απαντά το Κεμπέκ μετά την παραπάνω ψυχρολουσία; «Το Κεμπέκ παραδοσιακά δαπανά μεταξύ 45-75.000 δολαρίων Καναδά για την τέλεση κηδειών δημοσία δαπάνη και αναμένει να παραμείνει το ύψος των δαπανών σε αυτό που πληρώνουμε συνήθως για αυτού του είδους της κηδείες».


Προς το παρόν πάντως, ούτε η Production Feeling ούτε η εκπρόσωπος τύπου της Σελίν Ντιόν σχολίασαν την υπόθεση.