Ραγίζει καρδιές ο Αργυρός: Τα τραγούδια για τον Παντελίδη και τα λόγια αγάπης on stage-ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ τι είπε ο αγαπημένος φίλος του αδικοχαμένου καλλιτέχνη

Δυο τραγούδια του αγαπημένου του φίλου και συναδέλφου, Παντελή Παντελίδη, ερμήνευσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στη σκηνή του «Red» στην Λευκωσία, όπου εμφανίστηκε λίγες ημέρες μετά τον τραγικό χαμό του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Ο τραγουδιστής είπε το «Λιώμα σε Γκρεμό» και το «Παραμυθιάζομαι» αναφέροντας στην εισαγωγή: «Σε έναν σημαντικό άνθρωπο, σε ένα φίλο μου… θέλω να το τραγουδήσουμε όλοι μαζί απόψε» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Θυμόμαστε τις όμορφες στιγμές που μας έκανε όλους και περάσαμε, όλη αυτή την ανάμνηση και αυτό το χαμόγελο… Έτσι θέλω να τον θυμόμαστε».


Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν από τους πρώτους που βρέθηκε το πρωί της μοιραίας ημέρας στο Ασκληπιείο Βούλας όταν έγινε γνωστή η τραγική είδηση.

Λίγες ώρες πριν ήταν μαζί στο «Teatro» όπου ο Παντελής Παντελίδης έκανε πρόβες με Βανδή-Μαρτάκη για την πρεμιέρα που δεν έγινε ποτέ.

Μάλιστα ο Παντελής του είχε πει «είσαι φίλος και σε αγαπώ πολύ», ενώ τον αγκάλιασε, τον φίλησε και του είπε πως θα τα ξαναπούν σύντομα. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν έγινε ποτέ!


Μια μέρα μετά την κηδεία του Παντελή Παντελίδη (όπου ο Αργυρός έδωσε το «παρών» και ήταν ράκος), ο νεαρός τραγουδιστής ανέβασε μέσω Facebook μια παλιά του φωτογραφία αγκαλιά με τον Παντελή, συνοδεύοντας την με ένα συγκινητικό μήνυμα: