Νότης Σφακιανάκης: Τι αποκάλυψε για τη σύζυγό του και γιατί της ζήτησε συγγνώμη!

Η γνωριμία τους, ο γάμος και οι δυσκολίες

Για την Αγγλίδα σύζυγό του, Κίλι, την οποία βλέπουμε σπάνια, μίλησε ο Νότης Σφακιανάκης, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της γνωριμίας και του γάμου τους, ενώ της ζήτησε «συγγνώμη» on air!

Όπως είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής στην εκπομπή «Αλήθειες Με Τη Ζήνα» του Star, γνώρισε την αγαπημένη του το 1984, οπότε και εκείνος εργαζόταν ως DJ και εκείνη ως ξεναγός: «την είδα να χορεύει με την κοπέλα ενός φίλου μας και νόμιζα ότι ήταν αδερφή της. Λέω στον φίλο μου “ρε ποια είναι αυτή; Η αδερφή της Καρολίνας;”. Πριν καν το καταλάβω, μου την έφερε στην κονσόλα, μιλήσαμε και γνωριστήκαμε».



«Μετά το Καλοκαίρι, που δεν έπαιζα μουσική, έριχνα μπετά με το καρότσι, για 2.000 δραχμές τότε. Η γυναίκα μου έμεινε δίπλα μου, φρουρός. Ζούσαμε σε ένα ημιυπόγειο και, από αυτά που είχαμε μαζέψει, είχαμε 2.000 δραχμές για τα έξοδα και για να ζήσουμε», συνέχισε.

Περιγράφοντας τη σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Απόλλωνα και την Αφροδίτη, ο Νότης δεν έκρυψε ότι τον συνεπήρε η εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και πως είναι ένας άνθρωπος αυθόρμητος, γεμάτος καλοσύνη, ενώ της ζήτησε συγγνώμη «για όσα λάθη έχω κάνει»!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Νότης για τη σύζυγό του