Δεν γίνονται αυτά! Η Τζένιφερ Λόρενς σαβουριάστηκε και ΠΑΛΙ!Τρίτωσε το κακό-VIDEO

Έφαγε τούμπα στη πρεμιέρα της νέας της ταινίας «The Hunger Games»

​Για πολλοστή φορά έφαγε… «σαβούρα» η Τζένιφερ Λόρενς, η οποία δεν έχει αφήσει απονομή για απονομή και πρεμιέρα για πρεμιέρα που να μην πέσει φαρδιά πλατιά κάτω!


Η 25χρονη, βραβευμένη με Oscar ηθοποιός, είναι διάσημη (συν τοις άλλοις) και για τις επικές τούμπες της, που έχουν αφήσει… «ιστορία» στο Κόκκινο Χαλί.


Συνολικά, η Λόρενς έχει φάει δυο… «καλές» τούμπες. Η πρώτη ήταν στα Oscar του 2013 όταν πήγε να παραλάβει το βραβείο της και σωριάστηκε φαρδιά πλατιά στο πάτωμα, η δεύτερη ήταν και παλι στα Oscar της… επόμενης χρονιάς, όταν σωριάστηκε στο Κόκκινο Χαλί. Η τρίτη και… «φαρμακερή», ήταν αυτή που σας δείχνουμε σήμερα, καθώς η 25χρονη σταρ «σαβουριάστηκε» και πάλι, αυτή τη φορά ενώ κατευθυνόταν στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Hunger Games: Mockingjay Part 2».

(Στα Oscar του 2013)

(Στα Oscar του 2014)

(Τρίτωσε το "κακό": Στην πρεμιέρα του "Hunger Games")


Όπως θα δείτε και στο video, την ώρα που περπατούσε στο Κόκκινο Χαλί, τα τακούνια της μπλέχτηκαν με το φόρεμα της και… πάρτην κάτω ξανά.


Να σημειώσουμε πάντως, πως αυτή τη φορά (σε αντίθεση με τις άλλες δυο), δεν φορούσε Christian Dior τουαλέτα, αλλά επέλεξε τον οίκο Ralph Lauren. Ωστόσο ούτε αυτός ήταν… τυχερός!


Ελπίζουμε να… «τρίτωσε» το κακό και να μην την ξαναδούμε μελλοντικά να πέφτει πάλι κάτω.




ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.