ΧΩΡΙΣΕ ο Mr. Bean μετά από 24 χρόνια γάμου-Έκανε σχέση με ηθοποιό που έχει τα μισά του χρόνια!

Βγήκε το διαζύγιό του/ πρώτη ανάρτηση: 11-11-2015, 00:00

Χωρισμένοι και με τη βούλα είναι από την Τρίτη ο «Mr Bean» και η σύζυγός του Σουνέτρα Σάτρι καθώς πήραν διαζύγιο μετά από 24 χρόνια γάμου.

(O Μr Bean με την πρώην σύζυγό του)

Το πρώην ζευγάρι τον τελευταίο χρόνο ζούσε χωριστά ενώ ο 60χρονος Βρετανός ηθοποιός Ρόουαν Άτκινσον, όπως είναι το κανονικό του όνομα, από τότε διατηρεί δεσμό με την 32χρονη ηθοποιό Λουίζ Φορντ η οποία έχει σχεδόν τα μισά του χρόνια!

(O Mr Bean με την νυν σύντροφό του)

Η πρώην κυρία Άτκινσον είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου με την αιτιολογία ��ης «παράλογης συμπεριφοράς» του συζύγου της. Τελικά η υπόθεση εκδικάστηκε στο Κεντρικό Οικογενειακό Δικαστήριο του Λονδίνου, με τον ηθοποιό να μην δίνει το «παρών» στη διαδικασία.

Στα χαρτιά του διαζυγίου που δόθηκαν στην δημοσιότητα, δεν εμφανίζονται λεπτομέρειες για την «παράλογη συμπεριφορά» του Άτκινσον και μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει καμία σχετική πληροφορία από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Ο Mr Bean γνώρισε την 54χρονη Σουνέστρα το 1980. Εκείνη εργαζόταν ως make- up artist στο BBC. Το 1991 παντρεύτηκαν και αργότερα απέκτησαν μαζί δύο παιδιά.