Και όμως συνέβη:Η Βικτόρια Μπέκαμ χαμογέλασε!Παρέλαβε βραβείο από τον 16χρονο γιο της Μπρούκλιν

Δείτε την συγκινητική αφιέρωση που της έκανε μέσω Instagram ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

​Τις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω… δεν θα τις ξαναδείτε, καθώς είναι μια από τις σπάνιες φορές που ο φακός απαθανάτισε την Βικτόρια Μπέκαμ να χαμογελά! Και όταν εννοούμε «χαμογελά», εννοούμε πραγματικό χαμόγελο και όχι το μειδίαμα «με το ζόρι» που μας έχει συνηθίσει.


Αν αναρωτιέστε τώρα προς τι η χαρά, να σας ενημερώσουμε, πως η 41χρονη σχεδιάστρια μόδας, έδωσε το «παρών» στα βραβεία «Glamour Γυναίκες της Χρονιάς», όπου και παρέλαβε το (βραβείο) «Fashion Force» για την δραστηριότητα και την τεράστια ανέλιξη της στο χώρο της μόδας.


Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Carnegie Hall και είχε μια πολύ συγκινητική στιγμή για την Βικτόρια, καθώς παρέλαβε το βραβείο on stage, από τα χέρια του 16χρονου γιου της, Μπρούκλιν Μπέκαμ.


Μητέρα και γιος έφτασαν μαζί στο χώρο της εκδήλωσης, ενώ πάνω στη σκηνή δεν έλειψαν οι τρυφερές στιγμές μεταξύ τους, με την 41χρονη celebrity να είναι ιδιαίτερα συγκινημένη, αφού λίγο πριν της δώσει το βραβείο, ο Μπρούκλιν της είπε:


«Είμαι τόσο περήφανος για σένα, και πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ μαζί σου. Σε αγαπώ!»


Εκτός πάντως από το γιο, ούτε ο πατέρας έκρυψε την περηφάνια και την συγκίνηση του, αφού μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έγραψε:



«Συγχαρητήρια στην πιο εκπληκτική μητέρα! Πραγματικά της άξιζε…!» συνοδεύοντας το σχόλιο του με μια καρδιά.