Πήρε ναρκωτικά και έπεσε από γκρεμό ο 15χρονος γιος γνωστού μουσικού!

Τραγικές λεπτομέρειες για το θάνατό του αποκαλύπτει η έρευνα-Πρώτη ανάρτηση: 10/11/2015 14:30

Συγκλονιστικό είναι το πόρισμα της έρευνας για το θάνατο του 15χρονου γιου του Νικ Κέιβ: ο νεαρός έπεσε από βράχο ύψους 18 μέτρων, αφού πρώτα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Άρθουρ Κέιβ «έφυγε» τον Ιούλιο που μας πέρασε, μετά την πτώση του από γκρεμό, σε παραθαλάσσιο δρόμο, στο Σάσεξ της Μεγάλης Βρετανίας. Ο θάνατός του βύθισε στη θλίψη την οικογένειά του, αλλά και σόκαρε την κοινή γνώμη παγκοσμίως.


(To σημείο της τραγωδίας)

Περίπου τέσσερις μήνες μετά, η έρευνα για το συμβάν έρχεται να σοκάρει ακόμα περισσότερο: όπως προέκυψε, πριν από την βουτιά θανάτου, ο 15χρονος είχε πάρει LSD!

Από την πτώση, ο άτυχος μαθητής υπέστη κάταγμα στο κρανίο και αιμορραγία στον εγκέφαλο και έσπασε και τα δύο του πόδια. Ο Άρθουρ άφησε την τελευταία του πνοή ενώ μεταφερόταν στο νοσοκομείο με ελικόπτερο, με το πόρισμα να επισημαίνει πως δεν υπήρχε πιθανότητα να επιζήσει από τα τραύματά του!


(O Nικ Κέιβ και η σύζυγός του στο σημείο του ατυχήματος)

«Ο γιος μας, Άρθουρ, ήταν ένα θαυμάσιο, χαρούμενο και αξιαγάπητο αγόρι», ανέφεραν ο Νικ Κέιβ και η σύζυγός του, Σούζι, μετά το θάνατο του 15χρονου, ενώ επισκέφθηκαν και το σημείο της τραγωδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Θρήνος για τον Νικ Κέιβ: Ο 15χρονος γιος του βρήκε τραγικό θάνατο

- Στο σημείο όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο γιός του πήγε ο Νικ Κέιβ με την σύζυγό του!