ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Πασίγνωστη ηθοποιός αγκαζέ με τον πρώην της- Χώρισαν πριν ΔΥΟ μήνες!

Μετά από 18 χρόνια σχέσης

Της… επανασύνδεσης φαίνεται ότι γίνεται στο Χόλιγουντ!

Μετά τη Νικόλ Σέρζινγκερ η οποία φαίνεται να τα βρίσκει ξανά μετά τον Λούις Χάμιλτον, μετά τα απανωτά on-off τους, ακόμη ένα διάσημο ζευγάρι της showbiz μας ξάφνιασε ευχάριστα!

Ο λόγος για τον Τζον Χαμ και την Τζένιφερ Γουέστφελντ οι οποίοι χώρισαν μετά από 18 χρόνια σχέσης, ωστόσο φαίνεται να διατηρούν άψογες σχέσεις.


Αφού λοιπόν ο 44χρονος ηθοποιός ευχαρίστησε την πρώην του στην 67η απονομή των βραβείων Emmy καθώς κέρδισε στο βραβείο «Καλύτερου Ά Ανδρικού Ρόλου Δραματικής σειράς» για το ρόλο του στο «Mad Men», το περασμένο Σάββατο εθεάθη μαζί της!


Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στην Νέα Υόρκη, πρώτη φορά αφότου ανακοίνωσαν το χωρισμό τους, την ώρα που πήγαιναν σε ένα event αφιερωμένο στον σκηνοθέτη Μάικ Νίκολς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πέρυσι, σε ηλικία 83 ετών.


Όπως βλέπετε και στις φωτο που δημοσίευσε η Daily Mail, η 45χρονη ηθοποιός κρατούσε τον Τζον Χαμ από το μπράτσο, ενώ φαινόταν πολύ χαρούμενη στο πλευρό του.

Αν και δεν ξέρουμε αν μετάνιωσαν για την απόφαση που πήραν να ρίξουν τίτλους τέλους στη σχέση τους, οι δυο τους δείχνουν αρκετά αγαπημένοι και πιο κοντά από ποτέ!