Ιδού και τα ντοκουμέντα: Με νέο σύντροφο στο πλευρό της ξεπερνάει το διαζύγιό της τραγουδίστρια

Μετά το κέρατο που έφαγε, σιγά μην κάτσει να σκάσει!

Στο πλευρό του 39χρονου τραγουδιστή της country, Μπλέικ Σέλτον ξεπερνάει το χωρισμό της από τον Γκάβον Ροσντέϊλ η Γκουέν Στεφάνι.

Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, το ζευγάρι έριξε τίτλους τέλους στη σχέση του το καλοκαίρι, μετά από 13 χρόνια γάμου και τρία παιδιά, ωστόσο, η 45χρονη σταρ δεν έκατσε να σκάσει.


Ο φωτογραφικός φακός την «τσάκωσε» μαζί με τον γοητευτικό τραγουδιστή να βγαίνουν μαζί από το Halloween πάρτι του Τζάρεντ Λέτο. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, οι δυο τους κρατιόντουσαν χέρι-χέρι αλλά όταν είδαν τους φωτογράφους χωρίστηκαν.


Νωρίτερα, το νέο ζευγάρι της showbiz έδωσε το «παρών» στο πάρτι που διοργάνωσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ στο Μπέβερλι Χιλς. Βλέπετε, είναι στην αρχή της σχέσης τους και του δίνουν και καταλαβαίνει...!


Όπως σας έχουμε ενημερώσει, δημοσίευμα του περιοδικού «Life&Style» υποστηρίζει πως οι δυο τραγουδιστές ερωτεύτηκαν σφόδρα μετά την συνεργασία τους στο «The Voice».


Μάλιστα η Γκουέν και ο Μπλέικ έχουν κάτι… κοινό, αφού και οι δυο πήραν διαζύγιο πρόσφατα, με τις φήμες να τους θέλουν να έχουν…κερατωθεί από τους συζύγους τους.

(Η Γκουέν Στεφάνι με τον πρώην σύζυγό της Γκάβον Ροσντέϊλ)

Ο Σέλτον χώρισε από την Μιράντα Λαμπέρτ στις 20 Ιουλίου επειδή σύμφωνα με το ΤΜΖ τον απάτησε, ενώ κάτι παρόμοιο συνέβη και με την Γκουέν, η οποία επίσης έφαγε κέρατο από τον πρώην σύζυγό της.

(Ο Μπλέικ Σέλτον με την πρώην του Μιράντα Λαμπέρτ)