Χωρίς σουτιέν η Κέιτ Μίντλετον στην παγκόσμια πρεμιέρα του «Spectre»

Η εμφάνιση της Δούκισσας του Κέμπριτζ που αν την δει η Ελισάβετ θα… φρικάρει-Φωτορεπορτάζ

​Μετά τον Ντάνιελ Κραίγκ, την Μόνικα Μπελούτσι και την Λεά Σεϊντού, η Κέιτ Μίντλετον ήταν αυτή που κατάφερε να στρέψει πάνω της όλα τα φώτα στην παγκόσμια πρεμιέρα του «Spectre», η οποία όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, έλαβε χώρα στο Λονδίνο.


Όπως θα δείτε και στο πλούσιο φωτορεπορτάζ, η 33χρονη Δούκισσα του Κέμπριτζ έφτασε στο event συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ, και τον κουνιάδο της, πρίγκιπα Χάρι.


Για την επίσημη εμφάνιση της, η Κέιτ Μίντλετον προτίμησε για ακόμα μια φορά την αγαπημένη της σχεδιάστρια, Jenny Packham, επιλέγοντας να φορέσει ένα κομψότατο μπλε σιφόν φόρεμα με V-λαιμό, το οποίο συνδύασε με διαμαντένια ζώνη, πολυτελή κοσμήματα, και διαμαντένιο clutch τσαντάκι.


Το όλο σύνολο συνδύασε με χρυσά πέδιλα, και τα μαλλιά πιασμένα σε κότσο, κάνοντας ακόμα πιο κομψή την εμφάνιση της.


Ωστόσο ��κτός από το εκπληκτικό φόρεμα, την προσοχή όλων τράβηξε το… εσωτερικό του, αφού αν παρατηρήσετε καλά τις φωτογραφίες, θα δείτε πως η Δούκισσα του Κέμπριτζ δεν φορούσε σουτιέν από μέσα, κάτι που σχολιάστηκε… ποικιλοτρόπως.


Δεν ξέρουμε τι λέει το πρωτόκολλο για τις εμφανίσεις γαλαζοαίματων χωρίς σουτιέν, αλλά κατά πάσα πιθανότητα η βασίλισσα Ελισάβετ θα έχει φρικάρει με τα εν λόγω στιγμιότυπα.