Δεν «υπάρχει» το video: Η Μπιγιονσέ αγανακτεί με την βοηθό της και της λέει «κόφτο!»

Η «Queen B» απηύδησε από την πολλή περιποίηση και την έβαλε στη θέση της

​Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα video που αποδεικνύει γιατί το δεύτερο όνομα της Μπιγιονσέ είναι… «Queen B».


Όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς, η 34χρονη τραγουδίστρια ποζάρει στο Κόκκινο Χαλί με την άκρως αποκαλυπτική της τουαλέτα (την οποία σας έχουμε δείξει από το star.gr).


Όση ώρα η Μπιγιονσέ στήνεται στον φωτογραφικό φακό, η βοηθός της τριγυρίζει (δεξιά και αριστερά), φτιάχνοντας της το ρούχο και συμμαζεύοντας το ντεκολτέ της ώστε να μην φανούν παραπάνω από όσα πρέπει στην κάμερα.


Κάποια στιγμή λοιπόν η 34χρονη σταρ δεν αντέχει άλλο και διατηρώντας ακόμα το λαμπερό της χαμόγελο, της λέει μέσα από τα δόντια: «Κόφτο!», ώστε να βγει επιτέλους από το πλάνο.


Η βοηθός πριν προλάβει η «Queen B» να ολοκληρώσει την (πολύ μικρή) φράση της, εξαφανίζεται από μπροστά της και κάθεται στην άκρη, με την Μπιγιονσέ να συνεχίσει ακάθεκτη τις πόζες της στους φωτογράφους.


Εκ των υστέρων φάνηκε γιατί η βοηθός είχε πανικοβληθεί τόσο, αφού αν παρατηρήσετε καλά το φόρεμα, θα δείτε πως το nip slip ήταν κάτι παραπάνω από έτοιμο να «σκάσει».






ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.