ΣΠΑΝΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ μετά από μήνες: δείτε πώς είναι σήμερα ο Πασχάλης Τερζής!

Στο γήπεδο πέρασε την Κυριακή ο 66χρονος τραγουδιστής

​Μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του έκανε, το βράδυ της Κυριακής, ο Πασχάλης Τερζής, διαψεύδοντας, ακόμα μία φορά, τις φήμες που τον θέλουν να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ντυμένος με τζιν, γκρι Tshirt και μπουφάν και με κασκόλ στο λαιμό, ο 66χρονος λαϊκός τραγουδιστής βρέθηκε στο «Καυτανζόγλειο», προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας, του Ηρακλή, με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος, όπως έχει γράψει το star.gr, έληξε με σκορ 3 – 3.

Τα τελευταία χρόνια, οι φήμες θέλουν τον Πασχάλη να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, που τον ανάγκασαν να αποτραβηχτεί από τις πίστες και τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, αν και η κόρη του, Γιάννα, έχει προβεί σε αλλεπάλληλες διαψεύσεις, απειλώντας ακόμα και με μηνύσεις, κατά καιρούς εμφανίζονται στο Ίντερνετ τέτοια, ανυπόστατα, δημοσιεύματα.

«Όλοι με ρωτάνε με τρόμο “είναι καλά ο μπαμπάς σου;”… Πριν από δύο χρόνια είχε ένα επεισόδιο, έχει περάσει, το έχει ξεπεράσει, είναι μια χαρά. Όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται, είναι τραγικά!», δήλωσε, πέρυσι, η Γιάννα και, επισημαίνοντας ότι, μετά από 40 χρόνια δουλειάς, ο Πασχάλης Τερζής επέλεξε να ηρεμήσει και να κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις, τόνισε ότι ΔΕΝ συντρέχουν λόγοι υγείας.