Τραγωδία: Αυτοκτόνησε η 28χρονη σύντροφος πασίγνωστου ηθοποιού μέρες μετά τον 2ο χωρισμό τους!

Το άψυχο σώμα της κοπέλας βρήκαν δυο φίλοι της που ανησύχησαν και έψαξαν να τη βρουν

​Νεκρή στο σπίτι της στο Los Angeles της California βρέθηκε η πρώην σύντροφος του Τζιμ Κάρεϊ, Κάθρινα Γουάιτ.

Η 28χρονη make up artist από την Ιρλανδία, σύμφωνα με το ΤΜΖ έδωσε τέλος στη ζωή της, μόλις μερικές ημέρες αφότου χώρισε για δεύτερη φορά από τον 53χρονο ηθοποιό.

Μάλιστα πριν μόλις μια εβδομάδα, η 28χρονη είχε γενέθλια τα οποία και γιόρτασε στο εστιατόριο Nobu του Malibu.


Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα, το άψυχο κορμί της Κάθρινα, ανακαλύφθηκε χθες Δευτέρα από φίλους της, οι οποίοι έσπευσαν στην οικία της για να δουν αν είναι καλά.


Στο σημείο βρέθηκε και ένα σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε η 28χρονη, και στο οποίο ανέφερε ότι με τον Τζιμ Κάρεϊ χώρισαν στις 24 Σεπτεμβρίου. Την ίδια ημερομηνία, η Κάθρινα είχε γράψει και ένα ανησυχητικό μήνυμα στο Twitter, όπου ανέφερε πως «κλείνω τον λογαριασμό μου. Ελπίζω να έδωσα φως στους πιο κοντινούς και στους πιο αγαπημένους μου».



Και αυτό δεν είναι το μόνο ανησυχητικό κείμενο, καθώς πριν πέντε ημέρες ανήρτησε στα social media απόσπασμα από το έργο του συγγραφέα Ουίλιαμ Μπάτλερ Γέιτς «Τhe Land Of Heart’s Desire», που ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Νεράιδες, ελάτε πάρτε με από αυτόν τον θαμπό κόσμο, για χάρη σας θα ίππευα τον άνεμο, θα χόρευα στην κορυφή της παλίρροιας και θα χόρευα πάνω από τα βουνά σαν φλόγα».

Πληροφορίες, αναφέρουν πως η 28χρονη ��ρώην σύντροφος του Κάρεϊ, πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

ΤΟ LOVE STORY ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ:

Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα τέλη του 2012 (την περίοδο που η Κάθρινα έχασε τον μπαμπά της από καρκίνο), αλλά τον Μάρτιο της επόμενης χρονιάς (2013) όλα τελείωσαν μεταξύ τους. Ο 53χρονος σταρ τότε δεν είχε αποκαλύψει την αιτία του χωρισμού, αλλά είχε αρκεστεί μόνο στην επιβεβαίωση του χωρισμού στην «Irish Independent».

Τον Μάρτιο του 2013 είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Έβγαινα με ένα κορίτσι από την Ιρλανδία, αλλά δεν βλέπουμε πια ο ένας τον άλλον. Είναι όμως αξιαγάπητη!»


Δυο μήνες μετά, και συγκεκριμένα τον Μάϊο του 2013, οι δυο τους επανασυνδέθηκαν, ενώ άρχισαν και τις δημόσιες εμφανίσεις στους δρόμους της Νέας Υόρκης, περπατώντας χεράκι-χεράκι.


Κάρεϊ και Γουάϊτ, έμειναν μαζί μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου 2015 οπότε και χώρισαν, ενώ μερικές ημέρες μετά ακολούθησε η αυτοκτονία της Κάθρινα Γουαϊτ.