Αυτός είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός

ΔΕΙΤΕ ποιοι άλλοι γνωστοί ηθοποιοί βρίσκονται στην λίστα

​Ακριβοπληρωμένος και με… απο��είξεις είναι ο ηθοποιός Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, αφού σύμφωνα με το περιοδικό Forbes οι απολαβές του το διάστημα από τον Ιούνιο 2014 ως τον Ιούνιο του 2015 ανήλθαν σε 80 εκατομμύρια δολάρια!

Ο «Ironman» που υποδύθηκε στην ομώνυμη ταινία αλλά και οι άλλες που ακολούθησαν: το «Ironman 2», «Οι εκδικητές» αλλά και το «Ironman 3», έκαναν τον ηθοποιό ιδιαίτερα δημοφιλή, ενώ τον έφεραν πρώτο στην λίστα του περιοδικού με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς.



Tην δεύτερη θέση καταλαμβάνει ο πρωταγωνιστής του «Dragon Blade» Τζάκι Τσαν του οποίου οι απολαβές του ανήλθαν στα 50 εκατομμύρια δολάρια!

Τρίτος έρχεται ο Αμερικανός ηθοποιός, Βιν Ντίζελ ο οποίος πρωταγωνίστησε στους «Μαχητές των δρόμων» και στην «Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν». Οι ετήσιες απολαβές του ηθοποιού, σύμφωνα πάντα με το forbes, είναι 47 εκατομμυρίων δολαρίων.

Aκολουθούν οι: Μπράντλεϊ Κούπερ, ο Άνταμ Σάντλερ και ο Τομ Κρουζ!


Την δεκάδα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς συμπληρώνουν οι πρωταγωνιστές του Ινδικού κινηματογράφου :Αμιτάμπ Μπατσάν, Σαλμάν Χαν, Ακσάι Κουμάρ Μπατσάν, ο Χαν και ο Κουμάρ.