ΔΕΙΤΕ με ποιόν ηθοποιό λέγεται πως είναι ζευγάρι η Demy!

Οργιάζουν οι φήμες για νέο έρωτα μετά τον Άκη Πετρετζίκη

Ξανά ερωτευμένη, περίπου πέντε μήνες μετά τον χωρισμό από τον Άκη Πετρετζίκη, θέλουν οι φήμες την Demy και, μάλιστα, με γνωστό ηθοποιό!

Αν και η νεαρή τραγουδίστρια έχει περιορίσει τις δηλώσεις για τα προσωπικά της, δημοσίευμα του περιοδικού «Λοιπόν» υποστηρίζει πως εδώ και λίγο καιρό δεν ε��ναι single. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Demy και το νέο της αμόρε γνωρίζονταν από παλιά και έκαναν παρέα μέχρι που ο έρωτας τους χτύπησε την πόρτα, ενώ όσοι τους έχουν δει από κοντά λένε ότι ταιριάζουν πολύ!

Ο άνδρας με τον οποίο φέρεται να είναι ζευγάρι η Demy είναι ο ηθοποιός Ντένης Μακρής, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη σειρά «Ταμάμ», αλλά και σπουδαίες θεατρικές παραγωγές. Μέχρι στιγμής, κανείς από τους δύο δεν έχει σχολιάσει όσα γράφονται.



Αν και οι δυό τους δεν έχουν φωτογραφηθεί μαζί, η Demy ήταν μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν προ μηνών στην απονομή των θεατρικών βραβείων «Δημήτρης Χορν». Μάλιστα, εκείνο το βράδυ η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε με τον αδερφό του Ντένη, ο οποίος, όπως σας έχουμε ενημερώσει, είναι ο τραγουδιστής του νεανικού συγκροτήματος Boys and Noise, Άρης.


(H Demy με τον αδερφό του φημολογούμενου νέου αγαπημένου της, στα θεατρικά βραβεία)