ΚΙ ΟΜΩΣ: Ο πρίγκιπας Χάρι ΔΕΝ θα είναι ΟΥΤΕ στην βάπτιση της ανιψιάς του

Ποιοι είναι οι επικρατέστεροι νονοί;

Λίγες ώρες απέμειναν για την βάπτιση της μικρής Σάρλοτ. Όπως σας έχουμε ενημερώσει από το star.gr, η βάπτιση της πριγκίπισσας θα γίνει αύριο, Κυριακή 5 Ιουλίου στις 16.30 το απόγευμα.


Το μυστήριο θα τελεστεί στον Ναό της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής, στο Σάντριγκαμ, εκεί όπου βαπτίστηκε η πριγκίπισσα Νταϊάνα τον Αύγουστο του 1961, στην εκκλησία που η βασιλική οικογένεια παρακολουθεί κάθε χρόνο τη λειτουργία του Πάσχα και στο μέρος όπου βρίσκεται το Άνμερ Χολ, η θερινή κατοικία του Ουίλιαμ και της Κέιτ.


Το μυστήριο θα τελέσει ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι, Τζάστιν Ουέλμπι, όπως και στην περίπτωση του πρίγκιπα Τζορτζ. Συνολικά, 6 νονοί θα βαπτίσουν την μικρή πριγκίπισσα και μέσα σε αυτούς δεν βρίσκεται το όνομα το πρίγκιπα Χάρι.


Όπως αναφέρει η Telegraph, ο 30χρονος θείος του μωρού θα λείπει στην Αφρική σε επίσημη επίσκεψη, ωστόσο οι κακές γλώσσες αναφέρουν πως την κανόνισε όταν πληροφορήθηκε πως δεν θα είναι ανάμεσα στους 6 νονούς!


Και επειδή η ιστορία έχει την τάση να επαναλαμβάνεται, κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και πριν από δυο χρόνια στην βάφτιση του πρίγκιπα Τζορτζ όπου ο αδερφός του Ουίλιαμ και η Κέιτ δεν τον είχαν συμπεριλάβει στους 7 (τότε) νονούς.


Όσο για το ποιοι είναι οι επικρατέστεροι νονοί; Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο πρίγκιπας Ευγένιος είναι στα φαβορί ενώ πιο πίσω στην λίστα είναι και η Πίπα Μίντλετον.



Στο ξεχωριστό αυτό γεγονός για την βασιλική οικογένεια, θα δώσουν το «παρών» λιγότερα από 30 άτομα, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι ο περίβολος της εκκλησίας θα μείνει ανοιχτός για το πλήθος που θα μπορέσει να παρακολουθήσει μόνο την άφιξη της στον ναό και την έξοδό της μετά την βάφτιση.