Πριγκιπικός χωρισμός: Τέλος για την Σαρλότ Κασιράγκι και τον Γκαντ Ελμαλέχ μετά από 4 χρόνια

Η 29χρονη εγγονή της Γκρέϊς Κέλι μάζεψε τα πραγματάκια της και έφυγε από το σπίτι που έμενε με τον 44χρονο ηθοποιό και το παιδί τους

​Το γύρο του διαδικτύου κάνει σήμερα η είδηση ότι Σαρλότ Κασιράγκι και Γκαντ Ελμαλέχ χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και ένα παιδί.


Το δημοσίευμα ξεκίνησε από το περιοδικό «Voici», το οποίο αναφέρει στο εξώφυλλο του, πως η 29χρονη πριγκίπισσα του Μονακό και ο 44χρονος Γάλλος κωμικός ηθοποιός δεν μένουν πλέον μαζί.


Για την ακρίβεια αναφέρει πως η Σαρλότ Κασιράγκι εγκατέλειψε το διαμέρισμα που έμενε με τον Γκαντ Ελμαλέχ στο Παρίσι, και επέστρεψε στο Μονακό με τον 2 ετών γιο της Ραφαέλ.


Παράλληλα το περιοδικό αποκαλύπτει πως το σπίτι που διατηρούσαν στο Los Angeles είναι προς πώληση, κάνοντας λόγο για οριστικό χωρισμό.


Την ώρα που τίποτα ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί, οι παπαράτσι τσάκωσαν τον 44χρονο ηθοποιό solo στο Παρίσι στις 4 Ιουνίου, να περπατά και να μιλά στο κινητό.



Όσο για το love story του ζευγαριου; Το 2013 ο Γαλλοεβραίος ηθοποιός ανακοίνωσε επίσημα ότι με την 29χρονη πριγκίπισσα αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Τον Δεκέμβριο του 2013 ήρθε στον κόσμο ο μοναχογιός τους, ωστόσο ο γάμος… δεν έγινε ποτέ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η μητέρα του Ελμαλέχ ήταν πολύ δυσαρεστημένη με την βάπτιση του 2χρονου Ραφαέλ που ερχόταν σε αντίθεση με τα εβραϊκά πιστεύω της.