«Σκνίπα» βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός - συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος!

Στο κελί, σε άσχημη κατάσταση, ο Σαμ Σέπαρντ

​Μπορεί να υπήρξε ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες του Hollyood, οι ρόλοι του να άφησαν εποχή και να βραβεύτηκε με Όσκαρ, η σημερινή εικόνα του Σαμ Σέπαρντ, όμως, ουδεμία σχέση έχει με τον «λαμπερό» άνδρα του σινεμά: ο ηθοποιός συνελήφθη, σε άσχημη κατάσταση, για οδήγηση υπό την επήρρεια αλκοόλ και βρέθηκε στο κελί!

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο εστιατόριο όπου βρισκόταν ο 71χρονος ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας όταν ένας εργαζόμενος τους ενημέρωσε ότι πιθανόν μεθυσμένος οδηγός προσπάθησε να φύγει από το πάρκινγκ.


(Η φωτογραφία του Σέπαρντ μέσα από τη φυλακή)

Ο Σέπαρντ, σύμφωνα με την Αστυνομία, αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ, ισχυριζόμενος ότι έχει πιει μόνο δύο ποτήρια τεκίλα, αν και η εμφάνισή του «μαρτυρούσε» πως είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. «Τα μάτια του ήταν κόκκινα και οι αστυνομικοί μπορούσαν να μυρίσουν το αλκοόλ», είπε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, η οποία προχώρησε στη σύλληψη του 71χρονου και του απήγγειλε κατηγορίες, με αποτέλεσμα να περάσει τη νύχτα στο κελί.


(Ο ηθοποιός στην ταινία που του χάρισε το Όσκαρ, το «The Right Stuff»)

Μάλιστα, η φωτογραφία του Σέπαρντ μέσα από τις φυλακές προκαλεί σοκ, ενώ αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συνελήφθη για οδήγηση σε κατάσταση μέθης, αφού το ίδιο είχε συμβεί και το 2009, στο Ιλινόι.