Ο γυναικολόγος της Βίκυς Καγιά αποκαλύπτει τι έγινε όταν άκουσε το πρώτο κλάμα του μωρού της!

«Ο Ηλίας Κρασσάς ήταν μέσα στον τοκετό και πολύ ψύχραιμος»

​Λεπτομέρειες από την γέννηση του πρώτου μωρο�� της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά μοιράστηκε on air ο γυναικολόγος του πρώην μοντέλου και του επιχειρηματία.

Ο Βασίλης Αθανασίου, αποκάλυψε πως χθες το μοντέλο μπήκε στο μαιευτήριο για έναν τυπικό έλεγχο, καθώς ήταν προγραμματισμένο να γεννήσει σε δυο εβδομάδες. Ωστόσο το μωράκι είχε άλλα σχέδια:

«Ήρθε για μια τυπική εξέταση, αλλά η μικρή μας έδωσε στοιχεία ότι δεν ήθελε να μένει άλλο στην κοιλίτσα και ήθελε να αυτονομηθεί. Δεν της χαλάσαμε κι εμείς το χατίρι. Πρόκειται για ένα υγιέστατο μωράκι και δυο ευτυχισμένους και ευαίσθητους γονείς!»


Το νεογέννητο κοριτσάκι της Καγιά και του Κρασσά ήρθε στον κόσμο με την βοήθεια της καισαρικής, και όπως λέει ο γυναικολόγος, «η καισαρική προέκυψε στην πορεία. Ο κύριος Κρασσάς ήταν μέσα στον τοκετό και ήταν ψύχραιμος αλλά ταυτόχρονα χαρούμενος».

Στη συνέχεια περιγράφει τι συνέβη όταν η Βίκυ Καγιά έβαλε το κοριτσάκι της στο στήθος της:

«Είχε ένα φυσιολογικό άγχος στην αρχή, που το έχει οποιαδήποτε κοπέλα όταν πρόκειται να γεννήσει είτε με φυσιολογικό τοκετό είτε μέσα από την διαδικασία της καισαρικής. Όταν άκουσε όμως το πρώτο κλάμα και έβαλε στο στήθος της το μωράκι, το άγχος αυτό έφυγε».


Μάλιστα την περιέγραψε ως μια ιδανική κυοφορούσα, καθώς όπως είπε «έκανε πραγματικότητα το γεγονός ότι μια γυναίκα που κυοφορεί δεν σημαίνει ότι πρέπει να τρώει για δυο. Κάθε άλλο. Το παραπάνω βάρος μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα. Σε όλη την εγκυμοσύνη πήρε έξι κιλά!»

Όσο για το τι ζήτησε μετά από τον τοκετό; Να φάει!

Το μοντέλο θα πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο με την κορούλα της την Παρασκευή το πρωί, ενώ έχει αρχίσει ήδη να την θηλάζει.


Τέλος, ο γυναικολόγος της τόνισε πως το μωρό «έχει μακριά πόδια και είναι ένα πολύ ωραίο μωρό. Ένα μικρό μοντέλο!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΕΙΤΕ ποιό όνομα θα πάρει η νεογέννητη κόρη της Βίκυς Καγιά

ΔΕΙΤΕ την Βίκυ Καγιά τη στιγμή που μπήκε στην αίθουσα τοκετού-Στο πλευρό της ο Ηλίας Κρασσάς