ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η απάντηση της Δέσποινας Βανδή για τα... παρατράγουδα στη συναυλία της στη Γερμανία

Εξηγεί γιατί δεν έκατσε να υπογράψει αυτόγραφα μετά το τέλος του live της

Για τα παρατράγουδα που συνέβησαν στη συναυλία της στη Γερμανία αλλά και για το κράξιμο που «έφαγε» από τους ομογενείς απάντησε πρώτη φορά η Δέσποινα Βανδή!

Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, η τραγουδίστρια μετά το τέλος του live της με τον Στέλιο Ρόκκο δεν έκατσε να υπογράψει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί με τους fans της με αποτέλεσμα οι ομογενείς να δυσαρεστηθούν μαζί της.

«Το έμαθα και εγώ προς μεγάλη μου έκπληξη. Όταν τελείωσε το πρόγραμμά ήταν ήδη έξι ώρα και συνειδητ��ποίησα πως έπρεπε να φύγω από το ξενοδοχείο που έμενα σε μια ώρα. Και να κάνω ένα ταξίδι δυο ωρών για να πάω στην επόμενη πόλη που είχαμε νέα εμφάνιση» ανέφερε στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Ρώτησα αν έχουμε χρόνο για να μείνω και μου είπαν πως έπρεπε να πάω στο ξενοδοχείο για να μαζέψω τα πράγματά μου. Ρώτησα τους διοργανωτές, αλλά δεν υπήρχε χρόνος. Αυτά βέβαια, είναι πράγματα που ο κόσμος μπορεί να μην τα γνωρίζει και ο καθένας βγαίνει και λέει την άποψή του».

Μάλιστα, η τραγουδίστρια τόνισε πως «τα τελευταία χρόνια κάθομαι και βλέπω όλον τον κόσμο εκτός και αν μου τύχει κάτι. Δηλαδή μου έχει συμβεί βραδιά που είχα γαστρεντερίτιδα. Ε δεν μπορώ να κάτσω να δω όλον τον κόσμο. Συμβαίνουν πράγματα… Δεν είναι ότι ο άλλος μπορεί να την έχει δει κάπως και συμπεριφέρεται “ψωνίστικα”».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ