Η σύζυγος του Τομ Χανκς εξομολογείται: «Ο καρκίνος μου μας έφερε πιο κοντά!»

«Έμεινα έκπληκτη από την φροντίδα του» δηλώνει η Ρίτα Ουίλσον

​Πιο δεμένοι από ποτέ είναι Ρίτα Ουίλσον και Τομ Χανκς, μετά την διπλή μαστεκτομή στην οποία υπεβλήθη πριν από περίπου ένα μήνα η ηθοποιός, προκειμένου να εξαλείψει την εξάπλωση του καρκίνου με τον οποίο διαγνώστηκε.


Η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, σε συνέντευξη της στους New York Times δεν έκρυψε πως μετά την διάγνωση τόσο εκείνη όσο και ο Τομ Χανκς είχαν περίεργες ψυχολογικές αντιδράσεις:

«Τόσο πριν όσο και μετά την διπλή μαστεκτομή, γελούσαμε, κλαίγαμε, και βλέπαμε ταινίες. Ποιος θα φανταζόταν πως μετά από αυτό θα ερχόμασταν πιο κοντά από ποτέ;» δήλωσε η 58χρονη Ρίτα Ουίλσον, προσθέτοντας πως:


«Ποτέ δεν ξέρεις σε τέτοιες περιπτώσεις ποια θα είναι η αντίδραση του συζύγου σου. Εγώ προσωπικά έμεινα έκπληκτη και έπαθα πλάκα από τον τρόπο που με φρόντισε ο Τομ. Ζήσαμε μερικές πολύ φυσιολογικές και προσωπικές στιγμές».


Χαρακτηριστικό είναι ότι κατά την διάρκεια της συνέντευξης όπως αναφέρουν οι New York Times, το κινητό της Ρίτα Ουίλσον χτύπησε και ήταν ο Τομ Χανκς ο οποίος από την Ιταλία που βρίσκεται για τα γυρίσματα της ταινίας «Inferno», την καλούσε μέσω του «Facetime» για να την δει και να την ακούσει.

Όσο για την 58χρονη ηθοποιό; Μετά την διπλή μαστεκτομή δεν υποβλήθηκε ούτε σε ακτινοβολία ούτε σε χημειοθεραπείες, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα όπως έχει ήδη γράψει το star.gr επέστρεψε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις στο Broadway.