ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Βίσση και Ασλανίδου μαζί με την Γαρμπή στην πίστα!

Γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο

​Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Καίτη Γαρμπή με τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τη Ναταλία Γερμανού έπιασαν τον Μάη η Άννα Βίσση και η Μελίνα Ασλανίδου, βάζοντας «φωτιά» στην πίστα παρέα με την καλή τους φίλη!

Η Μελίνα έφτασε πρώτη στο «Central» επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, καθώς είναι γνωστή, τόσο η συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, όσο και η φιλία της με την Καίτη Γαρμπή. Λίγο αργότερα μπήκε στο μαγαζί και η Άννα Βίσση, ενώ παρόντες ήταν επίσης ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Γιώργος Παράσχος με την σύζυγό του, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Νίνα Λοτσάρη με την Σόφη Πασχάλη.



Η Καίτη κάλεσε στην πίστα την Άννα και ο κόσμος αποθέωσε τις ντίβες της ελληνικής μουσικής, που δεν σταμάτησαν να κάνουν αστεία η μία στην άλλη. Μάλιστα, μετά το «Αγάπη Υπερβολική», η Άννα κάθισε στα πόδια της Καίτης και ερμήνευσε το «Τρένο», ενώ ο Γιώργος Παράσχος χόρευε στην πίστα!



Την σκυτάλη πήρε η Μελίνα, η οποία τραγούδησε μαζί με την Καίτη το «Λάθος», ενώ οι δύο τραγουδίστριες έδειξαν και τις ικανότητές τους στο χορό, χορεύοντας χασάπικο!

Δείτε στα βίντεο την συνύπαρξη των τριών τραγουδιστριών στη�� πίστα!