Εξομολόγηση 33χρονης ηθοποιού που σοκάρει: «διαγνώστηκα με καρκίνο των ωοθηκών στα 25!»

Τι αποκάλυψε για την κατάσταση της υγείας της/ πρώτη ανάρτηση: 23-04-2015, 24:36

​Για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο όταν ήταν μόλις 25 ετών μίλησε για πρώτη φορά η Κόμπι Σμάλντερς.


Η 33χρονη σήμερα ηθοποιός, σε συνέντευξη της στο Women’s Health Magazine του Μαϊου, αποκάλυψε πως πριν οχτώ χρόνια διαγνώστηκε με καρκίνο στις ωοθήκες, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε πολλά χειρουργεία για δυο ολόκληρα χρόνια.


«Είχα όγκους και στις δυο ωοθήκες μου, ενώ ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στους λεμφαδένες και στους περιβάλλοντες ιστούς μου».


Μετά από πολλές μάχες, η Κόμπι (την οποία πολλοί θυμάστε από το «How I Met your Mother» αλλά και από το «Avengers») κατάφερε να βγει νικήτρια.


Μάλιστα ο καρκίνος που πέρασε δεν την εμπόδισε να αποκτήσει δυο παιδιά με τον σύζυγο της Τάραν Κίλαμ, και έτσι σήμερα η ηθοποιός έχει μια 5χρονη κόρη (την οποία απέκτησε στα 27 της), και ένα αγοράκι τριών μηνών.


Ωστόσο η ίδια δεν επαναπαύεται και τονίζει πως δεν πιστεύει ότι θα «ελευθερωθεί» ποτέ από την νόσο:

«Δεν θα πω ποτέ ότι είμαι “ελεύθερη”. Τώρα που είμαι για πέντε χρόνια “καθαρή” προσπαθώ να το σκεφτώ σαν κάτι θετικό, και να πάρω τα μαθήματα μου από αυτό».

Στόχος της όπως λέει, είναι να κινητοποιήσει όλο και περισσότερες γυναίκες ώστε να εξετάζονται συχνότερα, καθώς ο καρκίνος των ωοθηκών σκότωσε πέρυσι 14.000 γυναίκες!