Βρήκε… κορίτσι η Κάρα Ντελεβίν: ΔΕΙΤΕ με ποια τραγουδίστρια είναι ζευγ��ρι!

Τι λένε οι φήμες για τον νέο δεσμό του μοντέλου

Σε… γυναικεία αγκαλιά επέστρεψε η Κάρα Ντελεβίν, μετά τον χωρισμό της από τον ηθοποιό Τζακ Ο’ Κόνελ: σύμφωνα με δημοσιεύματα, το 22χρονο μοντέλο είναι ζευγάρι με την 32χρονη τραγουδίστρια St. Vincent!

Μετά τον δεσμό της με την Μισέλ Ροντρίγκεζ, από τις ταινίες «Fast & Furious» και τη σειρά «Lost», η Κάρα βρήκε παρηγοριά σε ανδρική αγκαλιά και τώρα επέστρεψε σε γυναικεία, με τους παπαράτσι να έχουν απαθανατίσει το φημολογούμενο ζευγάρι να βολτάρει στο Λονδίνο.



Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο της Βρετανίας και η βραβευμένη με Grammy Αμερικανίδα τραγουδίστρια (το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Άννι Έριν Κλαρκ) είναι μαζί εδώ και περίπου τρεις μήνες, ενώ η Κάρα φέρεται να συνοδεύει την νέα της αγαπημένη στις συναυλίες της, αλλά και να έχει γνωρίσει την οικογένειά της!



Προς το παρόν, κανένα από τα δύο κορίτσια, ούτε οι εκπρόσωποί τους, έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το ειδύλλιο. Η St. Vincet, πάντως, έχει επανηλλειμένα δηλώσει πως δεν είναι, ούτε straight, ούτε gay, ούτε bisexual, αλλά… υποστηρίζει την αγάπη ανεξαρτήτως φύλου!