ΦΩΤΟ: Συντετριμμένη η Τζούλια Ρόμπερτς μετά τον χαμό της μητέρας της από καρκίνο

Νέος θρήνος για την ηθοποιό, ένα χρόνο μετά την αυτοκτονία της αδερφής της

​Την πρώτη της εμφάνιση μετά τον θάνατο της μητέρας της έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, έκανε η Τζούλια Ρόμπερτς.


Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, η 80χρονη Μπέτι Λου Μπρέντεμους, «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης.


Λίγες ώρες αργότερα, οι παπαράτσι τσάκωσαν την 47χρονη ηθοποιό να βγαίνει από το σπίτι της μητέρας της στο Los Angeles, όπου συγγενείς και φίλοι έτρεξαν να την συλλυπηθούν.


Φορώντας μαύρα και εμφανώς συντετριμμένη, η Τζούλια Ρόμπερτς ήταν απαρηγόρητη, καθώς πριν ένα χρόνο η ετεροθαλης αδερφή της αυτοκτόνησε έπειτα απο υπερβολική δόση ναρκωτικών, αφήνοντας πίσω ένα γράμμα μίσους για την ηθοποιό.


Το τελευταίο διάστημα, η μητέρα της Ρόμπερτς ζούσε στο σπίτι της ηθοποιού, παρέα με την κόρη της, ��ον σύζυγό της, και τα τρία της εγγόνια.


Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, η μητέρα της χολιγουντιανής ηθοποιού είχε περάσει δύσκολα στο παρελθόν καθώς ο δεύτερος σύζυγός της και πατριός της Τζούλια Ρόμπερτς, Μάικλ Μοτς την κακοποιούσε, ενώ ήταν συνεχώς χωρίς δουλειά!


Με αυτόν χώρισε τελικά το 1983, μετά από 11 χρόνια γάμου. Ο βιολογικός πατέρας της διάσημης σταρ, Γκρέιντι Ρόμπερτς, πέθανε και εκείνος από καρκίνο όταν εκείνη ήταν 10 χρονών!