Και στα δικά σας οι «ελεύθερες»: Αρραβωνιάστηκε η Λέιντι Γκάγκα ανήμερα του «Αγίου Βαλεντίνου»!

ΔΕΙΤΕ το μονόπετρο σε σχήμα καρδιάς που της έδωσε ο σύντροφός της!

​Τα δημοσιεύματα που το τελευταίο διάστημα ήθελαν την σχέση της να περνά στο επόμενο στάδιο επιβεβαίωσε η Λέιντι Γκάγκα, η οποία ανήμερα του «Αγίου Βαλεντίνου», αρραβωνιάστηκε με τον Τέιλορ Κίνεϊ!


Η 28χρονη τραγουδίστρια, αποκάλυψε τα χαρμόσυνα νέα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με το μονόπετρο σε σχήμα καρδιάς που της έδωσε ο καλός της.


«Μου χάρισε την καρδιά του την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, και του είπα ΝΑΙ!» ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε την φωτογραφία η διάσημη τραγουδίστρια.


Μετά τον αρραβώνα πάντως, ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι στο εστιατόριο που έχουν οι γονείς της Λέιντι Γκάγκα στο Μανχάταν, ενώ συντάκτης της Times Herald-Record που βρέθηκε τυχαία εκεί, δήλωσε πως δεν προσπαθούσαν καν να το κρύψουν:

(Εδώ τους βλέπετε μετά τον αρραβώνα, να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας)


«Ο Τέιλορ έδειχνε λιγάκι ντροπαλός ανάμεσα στους γονείς και τους συγγενείς της Λέιντι Γκάγκα. Εκείνη έδειχνε σε όλους το δαχτυλίδι. Ήταν όπως όλα τα ζευγάρια. Ο μπαμπάς της από τη χαρά του άνοιγε σαμπάνιες και όλοι έδειχναν ενθουσιασμένοι», περιέγραψε.


Το ζευγάρι είναι «μαζί» από το 2011, και γνωρίστηκαν όταν ο 33χρονος ηθοποιός πήρε μέρος στο video clip της Λέιντι Γκάγκα, «You and I».


Μάλιστα σε συνέντευξη της το 2013 στην Έλεν Ντε Τζένερις, η εκκεντρική σταρ είχε αποκαλέσει τον καλό της «αδελφή-ψυχή», λέγοντας ότι «είναι το ίδιο περίεργος όσο κι εγώ. Συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον σε παραξενιά και εκκεντρικότητα».