Άρχισαν οι κόντρες στο Mad Walk

Βγήκαν τα μαχαίρια λίγες ώρες πριν ανοίξει η αυλαία

Πρώτη ανάρτηση: 08/02/2012 00:24


Εντατικές είναι οι πρόβες για το Mad Walk που θα γίνει αύριο στο Τάε Κβο Ντο. Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι η Βίκυ Καγιά, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Κώστας Μαρτάκης που θα ανοίξει και την εκδήλωση.

Όμως τα πράγματα λένε δεν είναι και τόσο ειδυλλιακά στις πρόβες. Μπορεί η Μαίρη Συνατσάκη να λέει ότι οι τρεις παρουσιαστές έχουν αφήσει τα μαχαίρια στα σπίτια τους, όμως αυτό που ακούγεται είναι ότι Μαίρη και Βίκυ τρώγονται για το ποια θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια.

Χαμός όμως γίνεται και ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν τη βραδιά του Mad Walk.

Έξαλλη σου λ��ει έγινε η Νατάσα Θεοδωρίδου όταν η σχεδιάστρια της είπε να φορέσει κάτι λίγο πιο πάνω από το γόνατο.

«Αυτά τα sexy κι όποιος αντέξει ταιριάζουν στη Φουρέιρα», λέγεται ότι είπε η Νατάσα και η Φουρέιρα απάντησε «Hasta la vista baby».

Φήμες θέλουν να υπάρχει έντονος ανταγωνισμός και ανάμεσα στην Έλενα Παπαρίζου και την Ελένη Φουρέιρα για το ποια από τις δύο θα βγει πιο sexy.

Όλα αυτά όμως off camera, γιατί on camera όλοι είναι ενθουσιασμένοι που θα λάβουν μέρος στο Mad Walk.

Στην εκδήλωση θα πάρει μέρος και η Κατερίνα Στικούδη, που όπως είπε θα είναι όσο sexy πρέπει, αλλά και οι Μέλισσες που θα φορέσουν κάτι… αέρινο δια χειρός Κουτσομίχου.

Όσο για τον Sakis; Περιμένει τη διάσημη τρανσέξουαλ Νόμι Ρουάζ του συγκροτήματος Jessica 6 να έρθει από τη Νέα Υόρκη και τη Δωροθέα Μερκούρη να καταφθάσει από τη Ρώμη για την εντυπωσιακή κοινή τους εμφάνιση με ρούχα του Απόστολου Μητρόπουλου.

Δείτε το video…