Rihanna: Πήγε σε πάρτι με αυτόν που την έσπασε στο ξύλο...

Μετά σου λένε ότι δεν πήγαινε γυρεύοντας

Ούτε το σκισμένο τζιν με το διάφανο τοπ, ούτε καν το δερμάτινο καπελάκι chanel, ούτε το κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη της Rihanna κατάφεραν να τραβήξουν επάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Η εμφάνισή της σε κλαμπ του Δυτικού Hollywood όπου διασκέδασε μέχρι το πρωί σχολιάζεται για έναν και μόνο λόγο: Και αυτός δεν είναι άλλος από το ότι η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε στο ίδιο μέρος την ίδια στιγμή με τον πρώην αγαπημένο της Chris Brown.


Aπό το 2009 που οι δυο τους έφθασαν μέχρι το δικαστήριο εξαιτίας της σωματικής βίας που ο τραγουδιστής ασκούσε επάνω της, ελάχιστες φορές είχαν συναντηθεί σε δημόσιο χώρο και μάλιστα ο ένας δεν πλησίασε τον άλλο ούτε κατά διάνοια. Φαίνεται όμως ότι το πρώην ζευγάρι και ιδίως η ξανθιά πλέον σταρ της ποπ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερη δυσκολία στο να βρίσκεται κοντά με τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος σημειωτέον από το πολύ ξύλο που της είχε δώσει, την είχε στείλει μέχρι και στο νοσοκομείο.

Σε ό,τι αφορά δε το look της; «Εντελώς δεύτερο για μια σταρ του βεληνεκούς της», λένε τα διεθνή tabloids, τα οποία «θάβουν» κανονικότατα την Rihanna και για τις στιλιστικές και για τις προσωπικές της επιλογές. Εδώ που τα λέμε, βέβαια, τα χρυσά βραχιόλια με το κραγιόν που... έτρεχε της ταίριαζε. Καλά για το θέμα με τον πρώην, ούτε λόγος. Τι είπαν με τον Chris δεν μάθαμε, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν έφυγαν μαζί από το κλαμπ…

Πάλι καλά… κάτι είναι κι αυτό… αν και όπως τα βλέπουμε τα πράγματα, θέμα χρόνου είναι κι αυτό...