Η περιπέτεια του Γ. Τσαλίκη με μια… φανατική θαυμάστριά του!

Δεν έλεγε να τον αφήσει από την αγκαλιά της

Εντάξει μας τα’ λεγε ο Γ. Τσαλίκης ότι κάθε βράδυ στο μαγαζί που τραγουδά γίνεται… πανικός, όμως τόσο πολύ δεν το περιμέναμε. Έτσι το Σάββατο ο τραγουδιστής είχε την τιμητική του, αφού στο μαγαζί πήγε να τον απολαύσει ο Γ. Φλωρινιώτης.


Με… μιλιτέρ κοστούμι και ασορτί καβουράκι, ο τραγουδιστής ανέβηκε στην πίστα και τραγούδησε με τον Τσαλίκη το «Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα», στη νέα του versionόμως αλά Fab5.


Δεν ήταν όμω�� μόνο ο Φλωρινιώτης που ανέβηκε στην πίστα. Την ώρα που τραγουδούσε ο Γ. Τσαλίκης, ανέβηκε και μια φανατική θαυμάστριά του και δεν έλεγε να κατέβει.

Στην αρχή ο Γιώργος την πήρε αγκαλιά, της έδωσε κι ένα φιλάκι, έφερε και μια σβούρα μαζί της και μετά είπε να συνεχίσει το πρόγραμμά του. Έλα όμως που η θαυμάστρια δεν έλεγε να τον αφήσει από κοντά της.


Στην πίστα ο Τσαλίκης, στην πίστα κι αυτή. Τραγούδι ο Τσαλίκης, από κοντά κι εκείνη να πει καμιά νότα. Σε ησυχία δεν τον άφησε τον άνθρωπο. Δηλαδή άμα της έλεγαν να βγάλει πρόγραμμα δε θα είχε κανένα πρόβλημα! Πάλι καλά που ο Τσαλίκης είναι έξω καρδιά και αυτά τα αντιμετωπίζει με χιούμορ.


Δείτε το απίστευτο στιγμιότυπο που έγινε στο μαγαζί που τραγουδάει…