Ελενα Παπαρίζου: Τί της είπε ο Γ. Λάτσιος και γιατί κερνάει σοκολατάκια;

Δείτε τα πρώτα πλάνα από τις πρόβες του Madwalk

Δύο ημέρες έμειναν μέχρι την μεγάλη βραδιά του Madwalk, την γιορτή της μόδας με την μουσική, όπου το παρόν θα δώσουν κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές, καθώς και δημοφιλείς Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες.

Οι προετοιμασίες για την λαμπερή βραδιά που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 08/02 είναι πυρετώδεις. Την παρουσίαση έχουν αναλάβει η Βίκυ Καγιά με την Μαίρη Συνατσάκη, ενώ μαζί τους θα είναι και ο Κώστας Μαρτάκης. Αραγε νιώθει έτοιμος να βρεθεί στην θέση του παρουσιαστή; «Δεν νιώθω έτοιμος, ούτε είμαι όμως και πολύ αγχωμένος. Εχω δύο πολύ όμορφες και έμπειρες γυναίκες στο πλάι μου, οπότε το πολύ άγχος έχει φύγει από πάνω μου. Είμαι έτοιμος να πάρει φωτιά το στάδιο. Θα συμπαρουσιάσω με τα κορίτσια και θα ανοίξω την βραδιά. Και σίγουρα θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Πολλοί είναι οι τραγουδιστές αλλά και οι τραγουδίστριες που θα ερμηνεύσουν κομμάτια τους, φορώντας ρούχα γνωστών σχεδιαστών. Μια από αυτές είναι και η Ελένη Φουρέϊρα. «Είμαι πολύ χαρούμενη γι’αυτό. Θα τραγουδήσω ένα γνωστό κομμάτι μου, ενώ για πρώτη φορά θα πω και ένα καινούριο μου τραγούδι»,ανέφερε η τραγουδίστρια.

Η μεγάλη έκπληξη, τόσο στιλιστικά, όσο και μουσικά αναμένεται να γίνει από την Ελενα Παπαρίζου, η οποία στην πρώτη πρόβα που έγινε το σαββατοκύριακο στο γήπεδο ταε κβο ντο, εμφανίστηκε με δύο κουτιά σοκολατάκια. Χωρίς να διευκρινίσει για ποιον λόγο... κερνάει τους συνεργάτες της, είπε:


«Ανυπομονώ να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί, οι καλλιτέχνες οι συνάδελφοι με τους χορογράφους τους χορευτές μας. Η πρώτη εμφάνιση γνώρισε μεγάλη επιτυχία ελπίζω το ίδιο και δεύτερη. Θα το δείξετε στον Ant1 το σόου; Γιατί έτσι μου είπε ο κος Λάτσιος…»

Δείτε αποκλειστικά πλάνα από τις πρόβες, όπως μεταδόθηκαν από το Πρωινό Ant1.