«50 αποχρώσεις του γκρι»: Για ποιο λόγο ο «Κρίστιαν» ζήτησε «συγγνώμη» από την «Ναστάζια»;

Τι συνέβη ανάμεσά τους στα γυρίσματα; πρώτη ανάρτηση: 11-02-2015, 00:00

​«Συγγνώμη» από την Ντακότα Τζόνσον ζητούσε επανειλημμένα ο Τζέιμι Ντόρναν, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της πολυαναμενόμενης ταινίας «50 αποχρώσεις του γκρι».


Η κινηματογραφική μεταφορά του best seller που κάνει πρεμιέρα στις 14 Φεβρουαρίου, είχε τόσο σκληρές σκηνές σεξ, που ο πρωταγωνιστής, δεν ένιωθε καθόλου άνετα!


Σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Notebook», ο 32χρονος Ντόρναν που υποδύεται τον κούκλο επιχειρηματία «Κρίστιαν Γκρέϊ» με λατρεία στο bondage και στον σαδομαζοχισμό, εξήγησε πως «κάθε φορά που έπρεπε στα γυρίσματα να κάνω κάτι “κακό” ή σκληρό στην Ντακότα, της ζητούσα συγγνώμη εκ των προτέρων, και της εξηγούσα πως “δεν πρόκειται αυτό που κάνω να με ευχαριστήσει. Θέλω να το ξέρεις αυτό”».


Μάλιστα δεν κρύβει ότι δεν ένιωθε καθόλου άνετα στις εν λόγω σκηνές, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιεί το χιούμορ του ώστε να ανταπεξέρχεται.

Στη συνέχεια, δεν έκρυψε πως για τον εν λόγω ρόλο πήρε… «ιδιαίτερα μαθήματα»:

«Ένα βροχερό απόγευμα Τρίτης, φίλησα την σύζυγό μου και το μωρό μας για καληνύχτα, και πήγα να παρακολουθήσω μια συνεδρία κυρίαρχου-υποτακτικού, σε ένα μπουντρούμι. Παρακολουθούσα τις κινήσεις του κυρίαρχου ώστε να πάρω ιδέες. Δεν το απόλαυσα, αλλά ως ένα σημείο ήταν αρκετά βοηθητικό!»


Πάντως μην νομίζετε πως ο Τζέιμι Ντόρναν ήταν ο μόνος που ένιωθε άσχημα στην ταινία, καθώς και η 25χρονη Ντακότα Τζόνσον σε πρόσφατες δηλώσεις της, αποκάλυψε πως όχι μόνο απαγόρευσε στην οικογένεια της να δει την ταινία, αλλά ώρες ώρες σκέφτεται τις σκηνές και αναρωτιέται «τι έκανα γ@μώτο;».



ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ρεκόρ… σεξ στις «50 Αποχρώσεις Του Γκρι» - ΔΕΙΤΕ το ΝΕΟ ΤΡΕΙΛΕΡ!

Οι οικογενειακές στιγμές του πρωταγωνιστή των «50 αποχρώσεων του γκρι» λίγο πριν την πρεμιέρα

Νέα ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΚΗΝΗ από το «50 Αποχρώσεις Του Γκρι»-Ο K.Γκρέι δείχνει το «playroom» στην Α. Στιλ