ΒΙΝΤΕΟ: με μαχαίρι σε καβγά η αδερφή πασίγνωστης τραγουδίστριας!

Επεισόδιο μέσα σε κατάστημα

​Σούσουρο έχει προκαλέσει η αδερφή της Μπρίτνεϊ Σπίρας καθώς τράβηξε μαχαίρι κατά την διάρκεια καβγά σε κατάστημα! Μάλιστα, το βίντεο με το επεισόδιο κάνει τον γύρο του κόσμου…

Η Τζέιμι Λιν Σπίαρς, που γνώρισε στιγμές δόξας ως παιδί - θαύμα του καναλιού «Nickelodeon» και είναι μητέρα ενός παιδιού, απαθανατίστηκε με το μαχαίρι ανά χείρας από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ενός μαγαζιού που φτιάχνει σάντουιτς, στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ.



Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο φίλος της 23χρονης μπλέχτηκε σε καβγά και εκείνη αποφάσισε να τον… υπερασπιστεί: πηγαίνοντας γρήγορα στην κουζίνα , άρπαξε ένα μαχαίρι για το ψωμί και προσπάθησε να σταματήσει το επεισόδιο, φωνάζοντας στους εμπλεκόμενους!



Ο υπάλληλος του καταστήματος, που ειδοποίησε τις Αρχές, ήταν εκείνος που εμπόδισε την Τζέιμι Λιν να κάνει οτιδήποτε με το μαχαίρι. Ο καβγάς, που έλαβε χώρα τον Δεκέμβρη αλλά είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα, τελείωσε, ενώ ο φίλος της 23χρονης δεν θέλησε να υποβάλλει μήνυση και, έτσι, δεν έγιναν συλλήψεις.

Δείτε στο βίντεο το περιστατικό!