ΟΛΑ όσα έγιναν στον γάμο της Κάμερον Ντίαζ: γιατί έβριζε η νύφη;

Λόγια τρυφερά και… «γαλλικά» στην τελετή

​Με πολύ ρομαντισμό, διακοπή ρεύματος και… «γαλλικά», παντρεύτηκε έπειτα από επτά μήνες σχέσης με τον Μπέντζι Μάντεν η Κάμερον Ντίαζ, η οποία ντύθηκε νυφούλα υπό άκρα μυστικότητα, το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο γάμος της 42χρονης ηθοποιού και του 35χρονου κιθαρίστα έγινε στο σπίτι τους, στο Λος Άντζελες, παρουσία περίπου 90 καλεσμένων, μεταξύ των οποίων η Ρις Γουίδερσπουν και η Γκουίνεθ Πάλτροου.



«Δεν ήθελα να “αράξω”, δεν ήθελα να συμβιβαστώ. Τώρα έχω τον καλύτερο άνδρα. Τον δικό μου ξεχωριστό άνθρωπο. Είναι δικός μου», είπε η Κάμερον κατά τη διάρκεια της τελετής, που έγινε στον κήπο, κάτω από μία τεράστια λευκή τέντα, σύμφωνα με το ιουδαϊκό τελετουργικό.

Πιο… χιουμοριστικά ήταν και τα λόγια του γαμπρού, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ανέφερε: «το μόνο που ζήτησα ήταν να έχω τον πρώτο λόγο για δύο πράγματα, τη μουσική και την τούρτα!».



Από την τελετή δεν έλειψαν και τα ευτράπελα. Ξαφνικά, τα φώτα άρχισαν να τρεμοπαίζουν και έγινε διακοπή ρεύματος την ώρα που η νύφη έμπαινε στον χώρο της δεξίωσης, με αποτέλεσμα η ηθοποιός να αρχίσει τις εκφράσεις τύπου «γαμώτο», «σκατά» και «πλάκα μου κάνεις»!

Επίσης, ο 5χρονος ανιψιός του γαμπρού, που κουβαλούσε τις βέρες, έριξε κάτω τα δαχτυλίδια, κάνοντας τους καλεσμένους να γελάσουν, ενώ η νύφη χρειάστηκε να αλλάξει φόρεμα, άγνωστο γιατί, λίγο πριν κοπεί η γαμήλια τούρτα…



Δείτε στο βίντεο την άφιξη των celebrities στον γάμο