ΣΤΟ ΦΩΣ οι φώτο που θέλει να ξεχάσει η Αντζελίνα Τζολί: ΔΕΙΤΕ την ημίγυμνη στα 19 της!

Δημοσιεύονται για πρώτη φορά, με την ηθοποιό να είναι «άλλος» άνθρωπος

​Το φως της δημοσιότητας είδαν για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ αδημοσίευτες φωτογραφίες της Αντζελίνα Τζολί, από την περίοδο που έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής.


Στα εν λόγω στιγμιότυπα που σίγουρα η Τζολί θα θέλει να κάψει, είναι μόλις 19 ετών και έχει πάρει τον πρώτο της μεγάλο ρόλο, στην ταινία «Hackers».


Αποφασίζει λοιπόν να το «γιορτάσει��, και να κάνει άπαντες να μην ξεχάσουν ποτέ το όνομά της. Γι΄αυτό και αποφασίζει το 1995 να ποζάρει ημίγυμνη και με πολλά… υποσχόμενο βλέμμα, για λογαριασμό του φωτογράφου Μαρσέλ Ιντίκ.


Με τα οπίσθια της να… «αχνοφαίνονται», και με τα δυο της χέρια να κρύβουν το στήθος της, η 39χρονη σήμερα Άντζι, είναι… αγνώριστη!


Φορώντας ψηλοτάκουνα πέδιλα τα οποία μάλλον της είναι μικρά αφού τα δάχτυλα βγαίνουν απ΄έξω, δεν θυμίζει σε ΤΙΠΟΤΑ την σημερινή πρέσβειρα του ΟΗΕ, μητέρα έξι παιδιών και διάσημη ηθοποιό με πλούσια φιλανθρωπική δράση.


Στις φώτο μάλιστα, διακρίνεται ξεκάθαρα η απειρία της, αφού όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς, οι περισσότερες πόζες είναι αδέξιες και αρκετά αμήχανες θα λέγαμε.