ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Μετά τον Κόσμπι, ΚΑΙ η σύζυγος του σπάει τη σιωπή της για τους βιασμούς γυναικών

Τον υπερασπίζεται σθεναρά και λέει «είναι ο άνδρας που νομίζατε ότι ξέρατε»

​Μετά τον Μπιλ Κόσμπι που έσπασε τη σιωπή του για τους βιασμούς και ζήτησε από τα «μαύρα» media να είναι αντικειμενικά και αμερόληπτα μαζί του, η σύζυγος του αποφάσισε για πρώτη φορά να βγει δημόσια και να τον υπερασπιστεί σθεναρά.

Την ώρα που η μια μετά την άλλη οι γυναίκες που τόσα χρόνια κρατούσαν κλειστό το στόμα τους βγαίνουν και καταγγέλλουν τον 77χρονο ηθοποιό ότι τις νάρκωσε και μετά τις βίασε, η γυναίκα του υποστηρίζει τα αντίθετα:


«Συνάντησα τον Μπιλ Κόσμπι το 1963, και παντρευτήκαμε το 1964. Ο άντρας που συνάντησα και ερωτεύτηκα, και τον οποίο συνεχίζω να αγαπώ, είναι ο άνδρας που όλοι γνωρίζετε μέσα από τη δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ένας ευγενικός, αστείος άνδρας και ένας υπέροχος σύζυγος, πατέρας και φίλος. Είναι ο άνδρας που όλοι νομίζατε πως είναι!» λέει η Καμίλ Κόσμπι.

Παράλληλα, συνέκρινε όλη αυτή την φημολογία και τις κατηγορίες εναντίον του Κόσμπι με έναν υποτιθέμενο «βιασμό», τονίζοντας πως:

«Στα media απεικονίζεται ένας εντελώς διαφορετικός άνδρας τους τελευταίους δυο μήνες. Διάφορα άτομα και οργανισμοί στους οποίους τα ΜΜΕ δίνουν βήμα, ζωγραφίζουν αυτό το πορτραίτο του άνδρα μου. Κανένας έλεγχος ��ων κατηγόρων του συζύγου μου δεν υπάρχει πριν κάνουν μια καταγγελία. Την δημοσιεύουν έτσι απλά, και στη συνέχεια αυτή γίνεται viral».