ΔΕΙΤΕ τις τελευταίες κοινές φωτογραφίες Φουρέιρα - Σαμαρά!

Τι έλεγε η τραγουδίστρια για τον ποδοσφαιριστή λίγο πριν το φινάλε

Πριν από περίπου ένα μήνα βρέθηκαν τετ-α-τετ ο Γιώργος Σαμαράς και η Ελένη Φουρέιρα, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι ο χωρισμός τους ήρθε πριν από είκοσι ημέρες! Το star.gr σου θυμίζει την τελευταία τους κοινή εμφάνιση, αλλά και την τελευταία δήλωση της τραγουδίστριας για τον ποδοσφαιριστή.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Γιώργος λέγεται πως ήταν εκείνος που «έγραψε» το φινάλε στη σχέση, ενώ η τελευταία συνάντηση του πρώην ζευγαριού έγινε όταν ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν στην Ελλάδα για υποχρεώσεις με την Εθνική.

Ήταν περί τα μέσα του Νοέμβρη όταν στο περιοδικό «Hello» είδαμε τις τελευταίες κοινές φωτογραφίες, τις οποίες το star.gr είχε αναδημοσιεύσει: Γιώργος και Ελένη είχαν απαθανατιστεί σε εστιατόριο όπου ο ποδοσφαιριστής είχε πάει με φιλική παρέα για δείπνο.



«Είναι δύσκολο να έχεις μια σχέση από απόσταση. Αλλά άμα υπάρχει θέληση και αγάπη, όλα γίνονται», έλεγε η τραγουδίστρια ένα μήνα μετά την εν λόγω συνάντηση, αλλά και έναν μήνα πριν γίνει γνωστός ο χωρισμός, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- ΑΥΤΟΣ είναι ο νέος σύντροφος της Φουρέιρα; Τι έμαθε το star.gr για κοινή τους έξοδο!

- ΝΕΕΣ λεπτομέρειες για τη κοινή έξοδο της Φουρέιρα με τον εφοπλιστή: «Υπήρχε χημεία μεταξύ τους»

- Φουρέιρα: Οι φήμες για σχέση με εφοπλιστή οργιάζουν αλλά δεν πτοείται!