Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η αποκάλυψη του φύλου του μωρού και η συγκίνηση για τη μητέρα της

ΔΕΙΤΕ τι είπε σε συνέντευξή της

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Ευδοκία Ρουμελιώτη η οποία βρίσκεται στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η ηθοποιός που τα τελευταία δυο χρόνια είχε περάσει πολύ δύσκολα, εξαιτίας του ξαφνικού χαμού της μητέρας της αλλά και του σοβαρού της ατυχήματος, πλέον έχει κάθε λόγο να χαμογελά, ενώ περιμένει πως και πώς να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη.


Όπως αποκάλυψε η ίδια, περιμένει (πιθανότατα) κοριτσάκι στο οποίο θα δώσει το όνομα της μητέρας της που έφυγε από τη ζωή πριν λίγα χρόνια.

«Δεν ξέρω αν ο γιατρός μου το είπε επειδή ισχύει ή επειδή ξέρει πάρα πολύ καλά πως θέλω να κάνω κοριτσάκι» είπε και πρόσθεσε συγκινημένη:«Θα δώσουμε το όνομα της μητέρας μου, Βασιλική. Ήταν σαν να το είχαμε συνεννοηθεί (με τον Νικηφόρο) χωρίς να το έχουμε πει. Ο λόγος που ήθελα να βγει κορίτσι ήταν γιατί με τη μαμά μου είχα μια πολύ ιδιαίτερη σχέση, μια πολύ ωραία σχέση. Οπότε θεωρώ ότι εάν η κόρη με τη μάνα έχουν καλή σχέση, αυτό το πράγμα είναι ιδανικό, δεν μπορεί να το φτάσει καμία άλλη σχέση»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ