Ποιά τραγουδίστρια θέλει 280.000 μετρητά και… μπάτλερ στα λευκά;

Οι απίστευτες απαιτήσεις για τις εμφανίσεις της

​Κάθε live και… 280.000 ευρώ μετρητά κανόνισε να παίρνει η Τζένιφερ Λόπεζ, ωστόσο, δεν έμεινε μόνο στα λεφτά κα�� ζήτησε μέχρι και… μπάτλερ ντυμένο στα λευκά!

Η Λατίνα ντίβα έδωσε τα χέρια με υπεροπολυτελές καζίνο - ξενοδοχείο του Λας Βέγκας, όπου θα εμφανίζεται τρεις φορές την εβδομάδα, για 24 εβδομάδες τον χρόνο. Για να σε βγάλουμε από τον κόπο να κάνεις μαθηματικές πράξεις, η τραγουδίστρια θα βάλει στην τσέπη 840.000 ευρώ την εβδομάδα και, συνολικά, κάτι παραπάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ!

Αφού ξεπεράσαμε τον ίλιγγο με την αμοιβή της, συνεχίζουμε με τις απαιτήσεις της, τις οποίες δημοσιεύουν τα «Cover Media» και «Heat»: το Τζενάκι θέλει καμαρίνια ντυμένα και διακοσμημένα στα λευκά, καθώς και καινούργιες τουαλέτες.

Για την διαμονή της απαίτησε τρεις σουίτες (λες και σε μία δεν χωράει), που θα επικοινωνούν μεταξύ τους και θα έχουν πανοραμική θέα στο Λας Βέγκας, καθώς και προσωπική υπηρεσία καθαριστηρίου (μην τύχει και μπλεχτεί κανένα βρακάκι της με κανενός άλλου).

Κι επειδή μπορεί να το πιάσει καμιά δίψα το κορίτσι και πώς να σηκωθεί από το τζακούζι να πάει για νερό, ζήτησε και μπάτλερ, που θα είναι επί ποδός όλο το 24ωρο και, φυσικά, ντυμένος στα… λευκά!
Καλέ, γιατί δεν προσλαμβάνει... την Χιονάτη; Α, ξέχασα! Αυτή έχει κι επτά νάνους στην παρέα…