Άστον Κούτσερ: Απάτησε την Μίλα Κούνις με ξανθιά μακιγιέζ στην αρχή της σχέσης τους

ΔΕΙΤΕ τι λέει η ίδια για το «σύντομο ειδύλλιο» της με τον 36χρονο ηθοποιό

​Τα πρώτα… «σύννεφα» φαίνεται πως εμφανίστηκαν στην σχέση του Άστον Κούτσερ και της Μίλα Κούνις, έπειτα από τις πικάντικες αποκαλύψεις μιας ξανθιάς μακιγιέζ, η οποία ισχυρίζεται πως «πήγε» με τον 36χρονο ηθοποιό, στις αρχές της σχέσης του με την Μίλα.


Εβδομάδες αφότου Κούτσερ και Κούνις έφεραν στον κόσμο ένα κοριτσάκι, καρπό του έρωτά τους, μια 21χρονη ονόματι Λιν Μέισιντζερ, σε συνέντευξή της στην «Sun» έρχεται να βάλει φιτιλιές, λέγοντας ότι ο Κούτσερ απάτησε με εκείνη, την 31χρονη Κούνις.

Τι ισχυρίζεται η μακιγιέζ; Ότι τον Ιούνιο του 2012, και ενώ ήταν ήδη τρεις μήνες σε σχέση με την Μίλα Κούνις (από τον Απρίλιο του 2012), συνάντησε τον ηθοποιό σε ένα μπαρ και στη συνέχεια κατέληξαν… σπίτι του.


«Απλά με πήρε από το χέρι και ανεβήκαμε στην κρεβατοκάμαρα όπου έγινε ο,τι έγινε» λέει η 21χρονη, η οποία μάλιστα έχει και αποδεικτικά στοιχεία από τις στενές επαφές τους, αφού τράβηξε φώτο όπου εκείνη και ο Άστον είναι ξαπλωμένοι και αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι.

Η νεαρή κοπέλα από την Σουηδία, συνεχίζει με τις hot λεπτομέρειες, λέγοντας:

«Όταν ήμουν εκεί, δεν ανέφερε την Μίλα καθόλου».


Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορ�� που ο Άστον Κούτσερ κατηγορείται για απιστία.

Το 2011, κεράτωσε την τότε σύζυγό του Ντέμι Μουρ, παραμονή της 6ης επετείου γάμου τους, με την επίσης ξανθιά Σάρα Λιλ. Δυο μήνες μετά χώρισε από την 51χρονη σταρ, για να πάρουν διαζύγιο και επίσημα, τον Δεκέμβριο του 2012.


Τέσσερις μήνες μετά, άρχισε να βγαίνει με την Μίλα Κούνις, φαίνεται όμως πως είναι επιρρεπής στις… ξανθιές.

Τις μελαχρινές παντρεύεται και ερωτεύεται ο Άστον, αλλά οι ξανθιές τον ξελογιάζουν κατά πως φαίνεται από τον… πρότερο έντιμο (;) βίο του.