«Έφυγε» από τη ζωή η κόρη της Βέφας, Αλεξία Αλεξιάδου

Τα ξημερώματα στον ύπνο της!

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες με την είδηση που κάνει το γύρο του Διαδικτύου ότι η Αλεξία Αλεξιάδου έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα στον ύπνο της, έπειτα από σοβαρή κρίση άσθματος την οποία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει.

Από τη μια, ο στενός οικογενειακός της κύκλος το διαψεύδει, υποστ��ρίζοντας πως η κόρη της Βέφας Αλεξιάδου νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση στο νοσοκομείο.

Από την άλλη, συνεργάτες της Αλεξίας Αλεξιάδου αλλά και ο ευρύτερος συγγενικός της κύκλος, επιβεβαιώνουν την τραγική είδηση, λέγοντας πως έχει φύγει απο τη ζωή.

Μάλιστα μια ξαδέρφη της Αλεξίας Αλεξιάδου από την Θεσσαλονίκη, η οποία δεν ήθελε να χρησιμοποιηθεί το όνομά της, επιβεβαίωσε και εκείνη την είδηση, λέγοντας πως πέθανε στο σπίτι της ενώ κοιμόταν, από ανακοπή.

Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι εδώ και καιρό η Αλεξία Αλεξιάδου αντιμετώπιζε προβλήματα με άσθμα, ενώ πολλές φορές είχε τύχει να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο.


«Το μάθαμε κι εμείς πριν 10 λεπτά και είμαστε σοκαρισμένοι. Ισχύει η είδηση, αλλά προς το παρόν δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο» είπε νωρίτερα στενή της συνεργάτιδα, μιλώντας στο star.gr.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΕΞΙΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ:

Η Αλεξία Αλεξιάδου είναι μητέρα δυο κοριτσιών, 10 και 17 ετών.

Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου, αλλά η μεγάλη της αγάπη ήταν η μαγειρική.

Την γνωρίσαμε στις τηλεοπτικές εκπομπές που παρουσίαζε η μητέρα της, Βέφα Αλεξιάδου, αλλά μετά την αποχώρηση της από την τηλεόραση, ακολούθησε solo καριέρα σε περιοδικά μαγειρικής.

Τον περασμένο Απρίλιο, είχε θέσει και υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές, με τον συνδυασμό του Βασίλη Καπερνάρου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.